kostas-nikoyli-to-zesto-foteino-kai-lito-spiti-poy-stegazei-ton-erota-toy-me-tin-katerina-maoytsoy-74846
15:54

Κώστας Νικούλι: Το ζεστό, φωτεινό και λιτό σπίτι που στεγάζει τον έρωτα του με την Κατερίνα Μαούτσου

15:54
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του ενώ φέτος συστήθηκε ευρέως στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Σασμός” του Alpha που ενσάρκωσε τον ρόλο του Πετρή Βρουλάκη.

Πρόσφατα ο Κώστας Νικούλι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και αναφέρθηκε στον δεσμό του, αποκαλύπτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που συγκατοικεί.

Advertisement

«Ο έρωτας μου δίνει δύναμη. Μία μέρα στη ζωή μου χωρίς έρωτα θα ήταν ξενέρωτη, αλλά τώρα έχει μία άλλη υφή, γιατί θέλω να είμαι σπίτι γιατί είναι ζεστά και όμορφα. Για εμένα είναι ότι θέλω να βρίσκομαι σπίτι και είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ. Έχουμε μοιράσει άτυπα τις δουλειές του σπιτιού και ότι προθυμοποιείται ο καθένας το κάνει», είπε ο Κώστας Νικούλι.

Πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε το σπίτι του στην Ευγενία Σαμαρά για τις ανάγκες της διαδικτυακής της εκπομπής με τίτλο YourPet Show, δείχνοντας μερικές γωνίες του σπιτιού του.

Advertisement

Ο Κώστας Νικούλι, συγκατοικεί με την σύντροφό του Κατερίνα Μαούτσου και τον γάτο τους σε ένα λιτό, όμορφο και ζεστό σπίτι.

Advertisement

Στο κέντρο του σαλονιού δεσπόζει ένας μεγάλος γκρι, γωνιακός καναπές με μπορντό ριχτάρι. Επίσης υπάρχουν βιβλιοθήκες με πολλά βιβλία αλλά και μία μεγάλη επίπεδη τηλεόραση.

Δείτε φωτογραφίες από το φωτεινό και λιτό σπίτι του Κώστα Νικούλι:

Advertisement

Advertisement

Δείτε το βίντεο με το σπίτι του Κώστα Νικούλι από τη διαδικτυακή εκπομπή YourPet Show της Ευγενίας Σαμαρά:

Αυτή είναι η σύντροφος του Κώστα Νικούλι

Ο 28χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως πέρα από τα επαγγελματικά του είναι πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή, μιας και είναι ερωτευμένος με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, με την οποία συγκατοικούν τους τελευταίους 8 μήνες.

Η Κατερίνα είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη του και έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά και το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.