13033-ti-minyma-stelno-gia-na-pao-ekklisia-ta-christoygenna-112855
11:31

13033: Τι μήνυμα στέλνω για να πάω εκκλησία τα Χριστούγεννα

11:31
Νίκη Μουλά

Αυστηροί έλεγχοι Αστυνομίας τα Χριστούγεννα για να τηρηθούν όσο το δυνατόν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ανακοινώθηκαν από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο, όσοι θέλουν να μεταβούν στην εκκλησία ή στο οικογενειακό τραπέζι, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα πρέπει ν’ αποστείλουν sms με τον κωδικό 6 στο 13033.

Advertisement

Ειδικότερα, σε επιφυλακή θα βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό τις γιορτινές ημέρες, αν και η εικόνα στους δρόμους της χώρας, τις τελευταίες ημέρες, μόνο lockdown δεν θυμίζει.

Αυστηροί έλεγχοι Αστυνομίας τα Χριστούγεννα: Δεν αποκλείεται διακοπή κυκλοφορίας για να ελεγχθούν όλα τα αυτοκίνητα

Η Αστυνομία θα έχει παρουσία παντού, σε αυτοκινητοδρόμους, διόδια και πλατείες, υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. χρονόπουλος, συμπληρώνοντας πως δεν αποκλείεται και διακοπή κυκλοφορίας για να ελεγχθούν όλα τα αυτοκίνητα, σε κάποιους δρόμους.

Advertisement

Ο κ. Χρονόπουλος υπενθύμισε πως δεν επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ νομών εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις και κάλεσε τους πολίτες να μην κάνουν κατάχρηση στα sms.

Advertisement

Κάλαντα φέτος δεν επιτρέπονται, ενώ για τα οικογενειακά τραπέζια, έστω τα ολιγομελή, απαιτείται η αποστολή sms, τόσο για τη μετάβαση, όσο και για την επιστροφή στο σπίτι.

«Όχι επιστροφή μετά τις 10 το βράδυ. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις μετακινήσεις την ώρα της απαγόρευσης μετακινήσεων» κατέληξε ο κ. Χρονόπουλος.

Advertisement