Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης εγκύου – Τι λέει η ιατροδικαστής

Θάνατος 30χρονης εγκύου: Θρήνος στην Κατούνα Αιτωλοκαρνανίας για τον χαμό της άτυχης 30χρονης εγκύου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιατροδικαστής Βασιλική Τσιόλα στο aerasnews.gr, ο θάνατος της 30χρονης Μαρίας οφείλεται σε μαζική πνευμονική εμβολή.

Θάνατος 30χρονης εγκύου: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγός της

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και άφησε την τελευταία της πνοή την Μεγάλη Παρασκευή. Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από τον σύζυγό της. Η τοπική κοινότητα είναι συγκλονισμένη, ενώ ο σύζυγός της αδυνατεί να πιστέψει το τι συνέβη. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μαρίας και το μήνυμά που έγραψε στη λεζάντα ραγίζει καρδιές.

Advertisement

«Αστέρι μου έρχονται όλοι κ μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα; Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μου πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας τη Δευτέρας του Πάσχα, στις 12 το μεσημέρι.

Advertisement

Advertisement

Θάνατος 30χρονης εγκύου: Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία

Η οργή ξεχειλίζει στην τοπική κοινωνία. Υπάρχουν παράπονα για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κατούνας. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα agrioniopress.gr, το κέντρο υγείας δεν λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως, αλλά είναι ανοιχτό μόνο για οκτώ ώρες. Κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν πως αν ήταν ενισχυμένο και λειτουργούσε επαρκώς, η γυναίκα μπορεί να μην χανόταν.

Ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που έσπευσε μαζί με τους συναδέλφους του, ώστε να σώσουν την άτυχη Μαρία, έκανε μία ανάρτηση. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τη Μεγάλη Παρασκευή στην Κατούνα, “σταυρώθηκε” μια Μάνα με το αγέννητο παιδί της ως άλλος Χριστός. Η αδιαφορία όλων των υπευθύνων για το κέντρο υγείας που παραμένει κλειστό, καλά κρατεί… Κατά τα άλλα, καλό Πάσχα κε δήμαρχε, εμείς στην Κατούνα έχουμε πένθος πάλι…».

Advertisement

Φωτογραφίες: Facebook

TAGS:
Advertisement