Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Ακίνητα, μετοχές, καταθέσεις που “ζαλίζουν”: Μικρός “κροίσος” ο Χατζηγιάννης, διέρρευσε η τεράστια περιουσία του

19:28
Εύη Κουρίδου

Μεγάλη είναι η λίστα σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση που βρίσκεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που κατέθεσε.

Όπως φαίνεται, έχει μια αρκετά μεγάλη περιουσία, σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που έφερε ο ίδιος στο φως, μετά την ανάληψη της θέσης του υφυπουργού Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Advertisement

Τι έχει στην κατοχή του ο Μιχάλη Χατζηγιάννης






 

Ανανέωση μετά τον χωρισμό

Ανανέωση μετά τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως ήρθε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς το νέο του εργένικο σπίτι είναι εντυπωσιακό.

Advertisement

Μόνο άνετους και ευρύχωρους καναπέδες, λίγα και καλά έπιπλα με λιτή και απέριττη διακόσμηση, όπου τα μουσικά όργανα, όπως το πιάνο ή η κιθάρα, έχουν τον πρώτο λόγο στον χώρο.

Advertisement

Εκείνο που τραβάει το μάτι στον επισκέπτη με το που μπαίνει στο σαλόνι είναι η minimal τραπεζαρία αλλά και ένας ριγέ τοίχος σε μαύρο και λευκό, ο οποίος αποτελεί και τη μόνη έντονη αισθητική παρέμβαση στον χώρο σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο που ανέβασε μέσα από το σπίτι του ενόψει (τότε) της ανάδειξης του νέου προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου.

Κατά τα άλλα, ο μεγάλος γκρι σε σχήμα Γ καναπές στο σαλόνι, αποτελεί την αγαπημένη γωνιά στο σπίτι του τραγουδιστή και Υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου, όπου απομονώνεται όταν θέλει να γράψει τη μουσική του για το επόμενο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ του.

Για πολλά χρόνια, η προσωπική ζωή του καλλιτέχνη ήταν απόρθητο φρούριο, ειδικά τον καιρό που ήταν σε σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αλλάξει πολύ. Είναι πιο επιδραστικός στα social media και πλέον ανεβάζει βίντεο ακόμα και μέσα από το σπίτι του όταν θέλει να μοιραστεί μία όμορφη στιγμή του.

Advertisement
TAGS:
Advertisement