aneipoti-thlipsi-gia-ton-thanato-tis-24chronis-annas-410962
00:20

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της 24χρονης Άννας

00:20
Enimerotiko

Με βαθιά οδύνη η κοινότητα του Πεδουλά αποχαιρετά την Άννα Χατζηλοΐζου, μόλις 24 ετών, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και όλους όσοι τη γνώριζαν.

Ανείπωτη θλίψη

Η Άννα ήταν κόρη του Γιάννου και της Έφης Χατζηλοΐζου, γνωστών επιχειρηματιών της περιοχής και ιδιοκτητών του εστιατορίου/ξενοδοχείου Two Flowers, σημείου αναφοράς στον Πεδουλά.

Advertisement

Σε ανακοίνωσή του, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεδουλά εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια:

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Άννας Χατζηλοΐζου, ετών 24. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεδουλά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.»

Advertisement

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ

Advertisement

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας

Άννας Χατζηλοΐζου,

ετών 24,

Advertisement

κόρης του Γιάννου και της Έφης Χατζηλοΐζου, ιδιοκτητών του εστιατορίου/ξενοδοχείου Two Flowers στον Πεδουλά.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεδουλά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.

Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Advertisement