Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Κωνσταντίνου: Η κοινή εμφάνιση στο θέατρο με τον μπαμπά της Γιώργο Κωνσταντίνου και η μεγάλη ομοιότητα

18:22
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο Γιώργος είναι ίσως ένας από τους πιο ξακουστούς Έλληνες ηθοποιούς του Ελληνικού θιάσου. Έχει κάνει μια επιτυχημένη καριέρα. Βεβαια ο ίδιος δεν είναι μόνο ηθοποιός. Είναι και ένας επιτυχημένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Γιώργος Κωνσταντίνου: Στην παράσταση «Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια»

O αγαπημένος ηθοποιός του Ελληνικού θιάσου Γιώργος Κωνσταντίνου υποδύεται τον Δήμαρχο στην παράσταση «Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια». Μαζί του, παίζει και η κόρη του, Άννα Κωνσταντίνου.

Advertisement

Το έργο του Στρατή Μυριβήλη «Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια» ανέβηκε για πρώτη φορά στην θεατρική σκηνή. Τη διασκευή, αλλά και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας. Η πλοκή του έργου έχει να κάνει με μια απαγορευμένη σχέση στην επαρχία της Μυτιλήνης στα χρόνια του μεσοπολέμου.

Ο έφεδρος ανθυπολοχαγός, Λεωνής Δρίβας υποδύεται από τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Μετά την εθνική τραγωδία της Μικρασιατικής εκστρατείας, φτάνει στην πατρίδα του και συναντά τη νεαρή χήρα του αδελφικού του φίλου, Σαπφώ Βρανά (Λένα Παπαληγούρα). Μεταξύ των δύο χαρακτήρων δημιουργείται ένα δυνατό πάθος. Τα εμπόδια τους είναι η ενοχή που νιώθουν για τον αδικοχαμένο νεκρό και από την άλλη τα ήθη της συντηρητικής κοινωνίας του νησιού.

Advertisement

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του, μετρώντας 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της υποκριτικής. Φέτος το κοινό θα μπορεί να τον απολαύσει στο θέατρο μαζί με την κόρη του, Άννα.

Advertisement

Advertisement
TAGS:
Advertisement