Enimerotiko.gr
Ελλάδα

Απαράδεκτο σχόλιο Χρυσηίδας Δημουλίδου για Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος δεν ήθελε να τη σκοτώσει»

Χρυσηίδα Δημουλίδου για έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου, μέσω του προφίλ της στο facebook, για το έγκλημα.

Η συγγραφέας, αφού υποστηρίζει ότι η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της στα Γλυκά Νερά έχει μετατραπεί σε τηλεοπτικό σόου από δημοσιογράφους και εκπομπές, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε εγκληματολογικοί αναλυτές παραπλανώντας το κοινό με παραπληροφόρηση καθώς «πουλάει», κατηγορεί και την αστυνομία που συμπεριφέρεται σαν να συνέλαβε κάποιον καταζητούμενο εδώ και χρόνια serial killer.

Υπογραμμίζει ότι τα πράγματα είναι απλά και όχι τόσο πολύπλοκα όσο τα παρουσιάζουν, καθώς η Καρολάιν «μαγεύτηκε» σε πολύ μικρή ηλικία από τον πιλότο, ο οποίος όμως από «Θεός» άρχισε να μεταβάλλεται σε «συνηθισμένο άνθρωπο με τις οποιαδήποτε αδυναμίες του, κούραση, λάθη, κακή συμπεριφορά».

«Ήταν εκεί που άρχισε να σκέπτεται πως ίσως ο γάμος της να ήταν λάθος, να μιλά για χωρισμό και να ψάχνει για σπίτι ώστε να φύγει από κοντά του. Ο Αναγνωστόπουλος ως ωριμότερος και πατέρας που δεν ήθελε να αποχωριστεί το παιδί του, άρχισε να φοβάται πως θα τον εγκαταλείψει και όλος αυτός φόβος να μετατρέπεται σε στρες που είναι το χειρότερο για έναν πιλότο. Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες. Οι προστριβές άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνές και εκείνος αδυνατώντας να αντιληφθεί τι συνέβαινε στο μυαλό μιας νέας κοπέλας που μόλις γέννησε, αντί να της παρέχει ουσιαστική βοήθεια, την άφηνε να βιώνει το εσωτερικό της μαρτύριο», επισημαίνει η συγγραφέας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, η Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά από όσα δήλωσε ο 33χρονος πιλότος, δεν πιστεύει πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της και πως «όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της ότι θέλει να χωρίσουν και ίσως τον εγκατέλειπε».

«Η Καρολάιν, προφανώς λόγω την σύγχυσης που και ή ίδια περνούσε, ήταν κάπως αδιάφορη με την κόρη τους, ίσως και επικίνδυνη (τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί). Όχι πως δεν αγαπούσε το παιδί της, αλλά οι ευθύνες που προερχόταν από αυτό, την έκαναν να μην έχει τον πλήρη έλεγχο των πράξεών της. Εξάλλου δεν είχε καμία βοήθεια. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους εκείνο το μοιραίο βράδυ, το γεγονός είναι ένα. Κόπηκε το νήμα της ζωής της. Και μετά αντιλαμβανόμενος τι έκανε, δημιούργησε ένα επιπόλαιο σκηνικό για να μην φυλακιστεί και μείνει, όπως είπε, η κόρη του δίχως έστω τον ένα γονέα», σημειώνει η συγγραφέας.

Και συμπληρώνει κατάλαβε αμέσως πως ο πιλότος διέπραξε τον φόνο, όμως, δεν γνώριζε τον λόγο. Ωστόσο, μετά την ομολογία του και κάποιες αστυνομικές αναφορές, αντιλήφθηκε τι συνέβη, εκφράζοντας την απορία της, γιατί η αστυνομία καθυστέρησε τόσο αφού ήταν «φως φανάρι».

Τέλος, η Χρυσηίδα Δημολίδου προσθέτει ότι «δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι και ο Αναγνωστόπουλος δεν ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά θόλωσε το μυαλό του, ίσως επειδή πίστευε ότι είχε βρει τον αντικαταστάτη του», με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μένος των χρηστών του Διαδικτύου.

«Πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες. Για μένα, τώρα που ξεκαθάρισαν τα πράγματα, είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Πιστεύω πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του. Όμως η εγκληματική πράξη είναι δικάσιμος και ο νόμος επιβάλει να τιμωρηθεί όπως του αξίζει διότι πέρα από δολοφονία, εμπεριέχει παραπλάνηση Αρχών, βασανισμό και θανάτωση ζώου εν ψυχρώ», κατέληξε.

Οργή προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για τα Γλυκά Νερά

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση της Δημουλίδου έκανε τον γύρο των social media και δέχτηκε επικριτικά σχόλια, με τους χρήστες του Twitter να την κατηγορούν για «ξέπλυμα» του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News