Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη για Μάνο Δασκαλάκη: Ποια είναι η νέα σύντροφός του και πόσο καιρό είναι μαζί;

18:55
Newsroom

Μάνος Δασκαλάκης: Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την σύντροφο του εν διαστάσει σύζυγού της, φίλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες.

Ερωτηθείς ο φίλος του πρώην ζευγαριού, για το αν γνώριζε για την απιστία από την πλευρά της 33χρονης, αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχε κάνει με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα όσα του είχε αποκαλύψει:

Advertisement

«Είχαμε κάνει μια συζήτηση πριν από ένα χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω… Όσο ήμουνα ακόμα στο χωριό του γαμπρού μου, πριν γυρίσω Πάτρα, μου είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άντε να γυρίσεις Πάτρα, μπας και μείνουμε και μαζί γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, εδώ. Μου είχε πει τότε κάτι για ένα τρίτο πρόσωπο από τη μεριά της Ρούλας. Μου ‘πε ότι είχε υποψίες για έναν άνδρα, που έχει αλβανική καταγωγή και μου είχε δείξει και φωτογραφία του ανθρώπου αυτού στο Facebook. Ήμασταν από κοντά όταν μου ‘δειξε, μου ‘δειξε απ’ το κινητό του».

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αποκάλυψε φίλος για την σύντροφο του 30χρονου;

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει τη νέα σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη, δήλωσε πως: «Ξέρω ότι έχει τελειώσει κομμωτική και αν θυμάμαι καλά δούλευε σε ένα χώρο εστίασης», ενώ αποκάλυψε πως πρέπει να είναι μαζί τουλάχιστον ενάμισι – δύο χρόνια».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

TAGS:
Advertisement