Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Απόκριες 2019: Δείτε εδώ όλες τις βασίλισσες του φετινού Καρναβαλιού

15:58
Newsroom

Οι βασίλισσες του Καρναβαλιού είθισται να είναι γυναίκες με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και παρουσιαστικό που κόβει την ανάσα. Το ίδιο συνέβη και με το φετινό Καρναβάλι.

Η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 θα είναι η 20χρονη Αναστασία Ψαρρού.

Η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι φοιτήτρια στην Πάτρα, σπουδάζει εδώ και εντυπωσίασε τους πάντες με την ομορφιά της. Κατάγεται από την Αθήνα, όμως κρίνοντας από τις φωτογραφίες της στο facebook έχει σχέσεις με το νησί της Σαντορίνης.

Advertisement

Advertisement

Πέρυσι ήταν η 18χρονη Όλγα Κατσάρα, πρόπερσι η Ανδριάννα Παπαναγιωτοπούλου. Φέτος η Βασίλισσα θυμίζουμε ότι θα καθίσει πάνω στην αγκαλιά ενός τεράστιου Κινγκ Κονγκ που θα είναι το άρμα της φιλοτεχνημένο και σχεδιασμένο από τον μετρ του Καρναβαλικού Συνεργείου, Πέτρο Βρυώνη. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Καρναβαλικό Οργανισμό για την απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής.

Advertisement

Αναφορικά με το Καρναβάλι Ξάνθης δήλωσαν 17 κοπέλες υποψηφιότητα, παρουσιάστηκαν οι 12 και με την ψηφοφορία επιλέχτηκαν τέσσερις κοπέλες μία εκ των οποίων ήταν η βασίλισσα και οι τρεις πριγκίπισσας. Στο τέλος εκ παρατροπής της διαδικασίας προστέθηκε και μια ακόμη πριγκίπισσα και γίνανε 4.

Η φετινή Βασίλισσα είναι η Μπαλιάκα Δήμητρα από το Φανάρι, Πριγκίπισσες είνα οι εξής: Κουρούπη Θεοδώρα(από το power of love), Σιόλλου Αντιγόνη,Τσακαλίδου Αντιγόνη,Καταφυγιώτη Ελένη .

Advertisement

Πολύ λαμπερή η παρουσία της προηγούμενης βασίλισσας της Μαίρης Δαλακούρα ενώ ο «Βασιλιάς του Καρναβαλιού» που θα συμμετάσχει και στο φετινό καρναβάλι απουσίαζε στην Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη για καλό σκοπό αφού διαφημίζει το καρναβάλι μας.

Όσοι πιστοί του Καρναβαλιού προσέλθουν στα μέρη που θα διεξαχθούν ανά περιοχές της Ελλάδας, είναι αρκετά πιθανό να «μαγευτούν» από την παρουσία των βασιλισσών του Καρναβαλιού 2019 και να υποκλιθούν στη μεγαλειότητα τους.

TAGS:
Advertisement