ametanoitos-mpampis-anagnostopoylos-100-fores-tin-karolain-tha-dialega-42095
16:33

Αμετανόητος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «100 φορές την Κάρολαιν θα διάλεγα»

16:33
Newsroom

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογήθηκε σήμερα στο δικαστήριο, ξεκινώντας να μιλάει για τη γνωριμία του με την άτυχη Κάρολαιν Κράουτς, επιχειρώντας να προσδώσει στο γάμο του με την 21χρονη ένα ονειρικό χαρακτήρα.

Ο 32χρονος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Γνώρισα το πιο υπέροχο πλάσμα στη ζωή μου, μαζί με την κόρη μας. Γνωριστήκαμε πλατωνικά, απογοητεύτηκα όταν έμαθα την ηλικία της. Το καλοκαίρι πήγα ξανά στο νησί τον Ιούλιο, συναντηθήκαμε και μετά ήμασταν μαζί. Η κοινή μας ζωή ήταν τέσσερα χρόνια».

Advertisement

Επιπλέον ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανέφερε: «Από το φθινόπωρο του 2017 με κάθε ευκαιρία ήμουν στο νησί. Με πλοίο, ελικόπτερο, ακόμα και με φουσκωτό που νοίκιαζα. Τα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτη φορά μαζί διακοπές στο Πήλιο. Το Πάσχα του 2018 πήγαμε στις Φιλιππίνες με τη μητέρα της για 20 μέρες γνώρισα και την υπόλοιπη οικογένεια. Μέσα σε όλα τα θετικά ήταν και η μητέρα της. Το ταξίδι ήταν υπέροχο σαν όνειρο».

Κατηγορούμενος: «Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο εκατό φορές την Καρολάιν θα διάλεγα».

Advertisement

Πρόεδρος: Όμως δεν μπορείτε να το κάνετε.

Advertisement

Κατηγορούμενος: Είναι δύσκολο να περιγράψω σε κάποιον το πώς ήμασταν μαζί. Το όνομά μου δεν το άκουσα ποτέ, «αγάπη μου» και «μικρέ μου» με φώναζε, ακόμα και αν διαφωνούσαμε σε κάτι. Ήταν ό,τι πιο σπάνιο στη ζωή μου και στη ζωή της, άσχετα από το αποτέλεσμα.

Μπάμπης Αναγωστόπουλος

Μπάμπης Αναγνώστοπουλος: Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο για το γάμο του με την άτυχη Κάρολαιν

Ο ίδιος συνεχίζοντας μίλησε για την απόφαση που πήραν να παντρευτούν: «Το φθινόπωρο του 2018 πήραμε μια τεράστια απόφαση. Να περάσει σε σχολή στην Αθήνα να ζήσουμε μαζί. Γιατί να μην παντρευτούμε στην επέτειο των δύο ετών, σκεφτήκαμε; Λέγαμε και οι δυο να προχωρήσουμε. Το όνειρό της ήταν να παντρευτεί σε παραλία δίπλα στη θάλασσα. Καταλήξαμε ότι δεν γίνεται νομοθετικά στην Ελλάδα. Το ψάχναμε. Καταλήξαμε να κάνουμε ένα ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό και να παντρευτούμε. Ξέρω είναι δύσκολο να καταλάβετε έναν άνδρα 29 ετών να παντρευτεί μία 18χρονη».

Advertisement

Ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε: «Οργανώσαμε ένα γάμο που τον βλέπαμε μόνο σε ταινίες. Είχε κλείσει μέχρι και τα λουλούδια και την τούρτα και το αυτοκίνητο της τελετής από τα Χριστούγεννα. Το οργάνωσε όπως θα το έκανε ένα ειδικευμένο γραφείο. Ανήμερα το Χριστούγεννα στα Καλάβρυτα της έκανα και επίσημα την πρόταση γάμου που της άξιζε. Ήμασταν πανευτυχείς. Θέλαμε να κάνουμε το ταξίδι, να παντρευτούμε και μετά να το πούμε. Σε κάποιους στενούς φίλους το είχαμε πει».

Μπάμπης Αναγωστόπουλος

Πρόεδρος: Υπήρχε λόγος που δεν το είπατε στους γονείς σας;

Κατηγορούμενος: Όχι, δεν είχαμε σκεφτεί γάμο με πολύ κόσμο. Το σχέδιο ήταν ένα ρομαντικό ταξίδι οι δυο μας. Να γυρίσουμε στην Αθήνα και μα κάνουμε τη δεξίωση με όλους.

Advertisement

Πρόεδρος: Το πλάνο ήταν μετά την ενηλικίωσή της να ζήσει στην Αθήνα;

Κατηγορούμενος: Θέλαμε η κοινή μας ζωή να ξεκινήσει ονειρικά. Η απόλυτη προτεραιότητα στα πάντα ήταν η ευτυχία της. Η επιλογή του σπιτιού στα Γλυκά Νερά έγινε από κοινού, είπε ο κατηγορούμενος:

«Το συγκεκριμένο σπίτι το αγάπησα. Δεν μπορούσα να φανταστώ να μένω μέσα στην πόλη, ούτε εκείνη, είχε μεγαλώσει σε νησί. Το σπίτι μας άρεσε εμφανισιακά. Της το έδειξα με βιντεοκλήση. Ήταν δίπλα στη θεία της που μένει στην Παλλήνη, πέντε λεπτά από το μετρό».

Πρόεδρος: Τα προβλήματα πότε άρχισαν;

Κατηγορούμενος: Το πρόβλημα είναι σχετική λέξη.

Πρόεδρος: Δηλαδή δεν υπήρχαν προβλήματα;

Κατηγορούμενος: Το εάν είναι πρόβλημα ή όχι εγώ το βλέπω διαφορετικά, γιατί δεν ξέρει κανείς τι ζούσαμε. Γυρίσαμε από την Πορτογαλία, ήμασταν ευτυχισμένοι. Μάθαμε ότι είναι έγκυος. Το να κάνουμε ένα μωράκι δεν ήταν αρνητικό από μόνο του. Ο φόβος ήταν για το πώς όλα μας τα όνειρα και αυτά που ήθελε να κάνει θα γίνουν και δεν θα χαλάσουν. Θέλαμε να γίνουν τα σχέδιά μας και το παιδί να ομορφύνει τη ζωή μας. Όταν το χάσαμε τον «σποράκο» ήμασταν συνεχώς με κλάματα. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον. Τον «σποράκο» τον χάσαμε στο σπίτι μου, τον βάλαμε σε λουλουδάκια, το πήγαμε στον Υμηττό, ήταν παιδάκι. Δεν ήταν η Λυδία μας το πρώτο παιδί… (κλαίει). Γονάτισα για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Πρόεδρος: Άρχισαν τα προβλήματα τότε;

Κατηγορούμενος: Μας αλλοίωσε και τους δύο. Εκείνη αντιδρούσε εγώ κλεινόμουν. Ήταν ευθύς άνθρωπος, δεν είχε διπλωματία με τους δικούς της ανθρώπους. Δεν θυμάμαι να υπήρχε κάτι. Δεν ψάχναμε αφορμές.