Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Αριάνα Λιανού: Η κορούλα του Γιώργου Λιανού μεγάλωσε και μοιάζει στον πατέρα της

16:46
Newsroom

Γιώργος Λιανός – Διάσημοι Έλληνες: Ο διάσημος τραγουδιστής είναι πατέρας τριών παιδιών. Τα δυο του παιδιά είναι αγόρια, ενώ το ένα είναι κορίτσι. Και τα τρία παιδιά του προέρχονται από την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη. Το κορίτσι ακούει στο όνομα, Αριάνα. Όσον αφορά τα δύο αγόρια, το ένα ονομάζεται Κωνσταντίνος και το άλλο, Ιάσονας.

Ο Γιώργος Λιανός προχωρά καθημερινά σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πάρα πολύ καιρό να αναρτήσει φωτογραφίες, οι οποίες ήταν μαζί με τα παιδιά του.

Advertisement

Πιο πρόσφατη φωτογραφία ήταν αυτή με τον γιο του, τον Κωνσταντίνο. Με τον Κωνσταντίνο, η ομοιότητα του Γιώργου Λιανού είναι αρκετά μεγάλη. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Γιώργος Λιανός και ο γιος του έχουν την ίδια γκριμάτσα. Μάλιστα, ο διάσημος τραγουδιστής ανέφερε: «Ο μεσαίος μου. Καταραμένη κληρονομικότης».

Σε πιο παλιά συνέντευξη, ο γνωστός τραγουδιστής είχε παραδεχτεί πως είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον να ζει στο ίδιο σπίτι με τρία παιδιά. Σχετικά με αυτό, ο Γιώργος Λιανός, είχε αναφέρει κατά το παρελθόν: «Πολλές φορές καταλογίζεται ευθύνη, επειδή λείπω αρκετά και γλιτώνω κατά κάποιον τρόπο ότι θέμα κι αν προκύπτει».

Advertisement

Από εκεί και πέρα, ο διάσημος τραγουδιστής είχε κάνει γνωστό αρκετές φορές κατά το παρελθόν, πως δεν μπορούσε να καταλάβει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά του. Πάντως, το βέβαιο είναι πως όσο κι αν μεγαλώνουν τα παιδιά του, ο Γιώργος Λιανός αρέσκεται να βγάζει φωτογραφίες μαζί τους και να τις αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement

Διάσημοι Έλληνες: Παρακάτω ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες, που ανέβασε ο Γιώργος Λιανός, με τα παιδιά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Τσαλίκης: Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη έγινε 16 ετών και πήρε την ομορφιά της μαμάς του

Άννα Βίσση: Οι υπέροχες φωτογραφίες με τα εγγόνια της και ο αποχαιρετισμός στο αεροδρόμιο

Ενδεχομένως η καλύτερη πόλη σε ποιότητα ζωής για να ζεις στην Ελλάδα

TAGS:
Advertisement