Η παρούσα εκδοχή του άρθρου πρόκειται για αναθεωρημένη εκδοχή του αρχικού άρθρου που δημοσιεύτηκε στη σελίδα μας με τίτλο «Χίλια Μπράβο: Ο Σκλαβενίτης γέμισε με τρόφιμα και όχι μόνο το σπίτι της γιαγιάς που έκλεψε κρέας από τα Lidl», στις 18 Φεβρουααρίου 2022.
Η αναθεωρημένη εκδοχή του παρόντος άρθρου έγινε στις 20 Φεβρουαρίου 2022 και σκοπό έχει να ενημερώσει τους αναγνώστες μας ότι το αρχικό μας άρθρο με τίτλο «Χίλια Μπράβο: Ο Σκλαβενίτης γέμισε με τρόφιμα και όχι μόνο το σπίτι της γιαγιάς που έκλεψε κρέας από τα Lidl» που ανέφερε ότι “Ο Σκλαβενίτης έστειλε βαν γεμάτο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην ηλικιωμένη που εμπλέκεται σε περιστατικό κλοπής από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον”, είναι ψευδής ισχυρισμός..
Ο τίτλος μας άλλαξε σε «Όχι, Ο Σκλαβενίτης ΔΕΝ γέμισε με τρόφιμα το σπίτι της γιαγιάς που έκλεψε κρέας από τα Lidl»
Τι ισχύει πραγματικά
Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας της ομάδα τωνΕλληνικών Hoaxesμε το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Σκλαβενίτη, γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα:
Δεν αληθεύει, δεν έχουμε προβεί σε κάποια τέτοια ενέργεια. Όπως θα ξέρετε, η επιχείρηση έχει ένα δυνατό κοινωνικό πρόσωπο αλλά δεν προβαλλόμαστε και δεν έχουμε social media. Ακόμα και αν είχαμε κάνει κάτι τέτοιο, δηλαδή, δεν θα το προωθούσαμε και πόσω μάλλον με αυτόν τον τρόπο. Αυτή τη φιλοσοφία έχουμε από πάντα.
Σε κάθε περίπτωση, η μήνυση σε βάρος της 65χρονης γυναίκας, και όχι “ηλικιωμένης” όπως αναφέρεται σε πλήθος δημοσιευμάτων, (η ηλικία επαληθεύτηκε από αστυνομικές πηγές), αποσύρθηκε. [πηγή]
Συμπέρασμα
Από τα ανωτέρω, καθίσταται σαφές ότι ουδέποτε εστάλη, με πρωτοβουλία της εταιρίας του Σκλαβενίτη, βανάκι με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο σπίτι της γυναίκας που έκλεψε προϊόντα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον Αττικής. Κατά συνέπεια, καθότι αναληθής, ο υπό εξέταση ισχυρισμός καταρρίπτεται.
Ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την, δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου.
Η συντακτική ομάδα του enimerotiko.gr
Παρακάτω ακολουθεί η πρώτη και αρχική έκδοση του άρθρου η οποία δεν ισχύει, σύμφωνα με την έρευνα του οργανισμού διασταύρωσης ειδήσεων ellinikahoaxes.gr
Ακολουθεί το αρχικό άρθρο (Ψευδής ισχυρισμός):
Ο Σκλαβενίτης γέμισε με τρόφιμα το σπίτι που ζει η γιαγιά, η οποία έκλεψε κρέας από τα Lidl, με τους χρήστες του Twitter για μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εν λόγω αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.
Πανικός δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο χθες, Πέμπτη, με το κατάστημα των Lidl στο Ιλιον, που έκανε μήνυση στη γιαγιά, η οποία αναγκάστηκε να κλέψει κρέας και τυρί.
Ενώ αρχικά η εταιρία προχώρησε σε μήνυση, λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα, αναγκάστηκε να την αποσύρει.
Ο Σκλαβενίτης έδειξε ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο
Πληροφορίες του singleparent.gr και χρηστών στο Twitter αναφέρουν ότι σήμερα, Παρασκευή, βαν του Σκλαβενίτη ξεφόρτωσε στο σπίτι της 70χρονης γυναίκας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Οι χρήστες του Twitter έπλεξαν το εγκώμιο για τον Σκλαβενίτη
#Lidl_Hellas πάρτε μαθήματα ΑΝΘΡΩΠΙΆΣ από τον #Σκλαβενιτης που πάει με ολόκληρο van να ΓΕΜΙΣΕΙ το σπίτι της #Γιαγια με πράγματα!!
Υπάρχει ακόμα ελπίδα όσο υπάρχουν τέτοιοι επιχειρηματίες! 🙏
Προσωπικά δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ την προσφορά του #Σκλαβενιτης στις φωτιές..Πάντα δίπλα μας!❤️
Ο Σκλαβενίτης γέμισε το σπίτι της 70 Χρόνης στέλνοντας ενα ολόκληρο βαν με τρόφιμα…. Θερμά συγχαρητήρια στα ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Αυτή είναι μια ελληνική εταιρία πρότυπο που στέκεται αθόρυβα δίπλα στο απλό κόσμο!! 🙏🙏 #cancel_LIDL
Εντάξει και ο #Σκλαβενίτης marketing κάνει. Έχει βεβαίως και μια αξιοπρεπή συνολική παρουσία. Εν πάσει περιπτώσει, η ταχύτητα της γνώσης των γεγονότων στην κοινή γνώμη πλέον φαίνεται ότι καθορίζει και τις τακτικές των εταιριών.
ο #Σκλαβενιτης είδε την ευκαιρία για διαφήμιση με χαμηλό κόστος και την άρπαξε.. Καλά έκανε εννοείται που βοήθησε την γιαγιά αλλά μην τους αγιοποιούμε. Τώρα για τα #Lidl τι να πεις; Λίγο ντροπή το γαμημένο….. λίγο ανθρωπιά.