Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν ευθύνεται το εμβόλιο»: Ξεκάθαρος ο ιατροδικαστής για τον θάνατο του 60χρονου μετά τον εμβολιασμό του

12:45
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Νεκρός 60χρονος άνδρας μετά τον εμβολιασμό του – O ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος άνδρας στο Σκούταρι Σερρών το μεσημέρι της Τετάρτης, ο οποίος δύο ώρες προτού πεθάνει είχε εμβολιαστεί, στο σπίτι του μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄ οίκον», όπως και η κατάκοιτη γυναίκα του και η μητέρα του.

Advertisement

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο άτυχος άνδρας από τις Σέρρες ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός. Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Advertisement

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε εμβολές ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Advertisement
TAGS:
Advertisement