Enimerotiko.gr

«Δεν με ικανοποιεί η απόφαση, να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικάς»: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά

Tags:

Η Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου και την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη, για τη δολοφονία και τον βιασμό της νεαρή φοιτήτριας αντίστοιχα και ζητάει ν’ αλλάξει ο ποινικός κώδικας.

«Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους», λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που λίγα 24ωρα μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα λέγοντας ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα.

Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη: Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν 8

Η Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, είπε: «Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνου 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνια θα βγουν! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι. Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Φτάνει ο εμπαιγμός, φθάνει η κοροϊδία.

Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη: Ο Ποινικός Κώδικας ευνοεί τους δολοφόνους

Όλο αυτό το σύστημα, ο ΠΚ, ευνοεί δολοφόνους. Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές. Μου λένε μάνες που έχασαν παιδιά, ντρεπόμαστε γι’ αυτούς τους νόμους. Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου, κάθε φορά που πάω στον τάφο της και οδύρομαι και ξεμαλλιάζομαι, να πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί και να μην θρηνήσουμε καμιά άλλη Ελένη. Να είναι μόνο η Ελένη της Κούλας, που έφυγε τόσο αποτρόπαια, τόσο ντροπιαστικά, σαδιστικά, σατανιστικά.

Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη: Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια

Πολτοποιήσανε το παιδί μου. Το στραγγάλισαν. Του έκοψαν το αριστερό αφτί. Το βιάσανε. Οι βρομύλοι της Ρόδου. Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια. Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βαρβάρων, τυράννων», ξεσπά η μητέρα της Ελένης που λέει ότι το παιδί της πέθανε στα χέρια «τεράτων» και συνεχίζει:

"Απλά ξεφτίλα": Άγριο κράξιμο στη Χριστίνα Μπόμπα για τις φωτο στο διαδίκτυο με τις δίδυμες και το.. προϊόν

«Επιτέλους, οι μάνες και οι πατεράδες μην ενισχύουν το «εγώ» και μην φτιάχνουν ψευτόμαγκες και βρωμύλους. Να δημιουργούν όμορφες ανθρώπινες ψυχές, αντράκια μπεσαλίδικα, όχι διπρόσωπα».

Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη: Οι Ροδίτες είναι συνένοχοι στο έγκλημα

«Έμαθαν και οι Ροδίτες να κλείνουν ένοχα μυστικά. (…) Επιτέλους όσοι καλύπτουν τα εγκλήματα, τον βιασμό. Είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Μην αποκαλούν παιδί τους την Ελένη. Δεν είναι κανενός τους. Να λείπουν τα κλάματα και ο οίκτος. Όταν μπορούσαν, κάλυπταν. Είναι συνένοχοι στο νησί. Στον ουρανό της Ρόδου πλανάται μια αδικοχαμένη ψυχούλα που φωνάζει στους Ροδίτες «γιατί το κάνατε αυτό;» Πολλοί ξέρουν πολλά και δεν μιλάνε», πρόσθεσε.

«Θα βγω μπροστά να πολεμήσουμε για το νομικό πλαίσιο», επανέλαβε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Δίνουν συγχώρεση στον βιαστή. Να ντρεπόμαστε. Ντρέπομαι που γεννήθηκα Ελληνίδα σε αυτή τη χώρα που με προδίδει. Αν η Ελένη ήταν δικό τους παιδί, απευθύνομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τι θα κάνανε; Δεν πήρα απάντηση μέχρι σήμερα. Όλοι τους αγωνίζονται για την καρέκλα τους», τόνισε.

Η ίδια μίλησε και για την εισαγγελέα Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την αγόρευσή της αλλά προκάλεσε και σφοδρές αρνητικές αντιδράσεις σε μερίδα δικηγόρων.

Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη: Η εισαγγελέας μας γεμίζει ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα

«Η κ. Αριστοτελεία της καρδιάς μας ξεπερνάει τις λέξεις και μας γεμίζει με ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα. Έκανε χιλιάδες ερωτήσεις. Προσπαθούσε να βγάλει αλήθειες. Εισαγγελέας, με κεφαλαία γράμματα. Υποκλίνομαι σε αυτή τη γυναίκα. Δεν τους άρεσε που ήταν γυναίκα;», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα πάντα προδίδει υψηλά άτομα γιατί δεν μπορεί να τους φθάσει στο ανάστημα γιατί είναι κοντοί στο ανάστημα αυτοί που τους κατηγορούν».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News