Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη ενημέρωση σήμερα από Τσιόδρα και Χαρδαλιά – Τι θα ανακοινώσουν

13:03
Newsroom

Έκτακτη ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά: Έκτακτη ενημέρωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 15 Μαΐου του 2020). Συγκεκριμένα, αυτή θα γίνει από τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά. Όσον αφορά την ώρα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί η σχετική ενημέρωση, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις 18.00.

Έκτακτη ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά: Τι ανέφερε η προ ημερών ανακοίνωση

Πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινωθεί ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα έχουν μαζί μας ραντεβού μόνο Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Από εκεί και πέρα, στη συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρονταν πως το ραντεβού θα λαμβάνει χώρα στις 18:00.

Advertisement

Έκτακτη ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά: Τι πρόκειται να συμβεί εκτάκτως σήμερα

Η έκτακτη ενημέρωση που θα γίνει σήμερα αφορά τις μεταφορές. Σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου του 2020, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το πρωτόκολλο. Δηλαδή, τον τρόπο που θα ταξιδεύουν οι πολίτες. Συγκεκριμένα, πως θα ταξιδεύουν με πλοία, αεροπλάνα και τρένα. Αυτό, διότι από την ερχόμενη Δευτέρα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 Μάϊου του 2020 αίρονται για πρώτη φορά οι απαγορεύσεις των μετακινήσεων εκτός νομού.

Advertisement

Οι προαναφερθείσα αίρεση των απαγορεύσεων των μετακινήσεων εκτός νομού, αφορούν τρεις περιοχές. Έχει να κάνει με όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, την Κρήτη, καθώς και την Εύβοια (σ.σ. μόνο με αυτοκίνητο).

Advertisement
TAGS:
Advertisement