ektakto-nekros-o-agapitos-giatros-toy-nosokomeioy-456945
19:01

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

19:01
Εβίτα

Ιατρός του νοσοκομείου της Κέρκυρας, ήταν το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου, που σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες, 23 Φεβρουαρίου 2026, στην Ε.Ο. Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Κοντόκαλι), όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο κράσπεδο και εν συνεχεία σε στύλο οδικής σήμανσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με το τοπικό kerkyrasimera πρόκεται για τον Οφθαλμίατρο του Γ.Ν. Κέρκυρας, με τα αρχικά ονοματεπώνυμού του, Δ.Κ.

Advertisement

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Βραδινές ώρες χθες 23 Φεβρουαρίου 2026, στην Ε.Ο. Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Κοντόκαλι), δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο κράσπεδο και εν συνεχεία σε στύλο οδικής σήμανσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Advertisement

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

Advertisement