elena-polychronopoyloy-zoysa-to-oneiro-toy-gamoy-kai-kindyneyei-na-katastrafei-i-zoi-moy-33390
07:37

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Ζούσα το όνειρο του γάμου και κινδυνεύει να καταστραφεί η ζωή μου»

07:37
Νίκη Μουλά

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση διακίνησης 7, 8 κιλών κοκαΐνης, με την απολογία και το υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, την περασμένη εβδομάδα, χωρίς, ωστόσο, τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγκινίδης να πείσουν ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου, πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών, τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου», υπογράμμισε στην ανακρίτρια η 29χρονη, αρνούμενη ότι πέταξε ναρκωτικές ουσίες στη λεκάνη του σπιτιού της αντιλαμβανόμενη τον αστυνομικό έλεγχο.

Advertisement

Παράλληλα, η Έλενα Πολυχρονοπούλου επισημαίνει «λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή, ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου, οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω. Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου, κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».

Advertisement

Advertisement

Δήλωσε ερωτευμένη με τον συγκατηγορούμενό της, σημειώνοντας «δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου, ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου, επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε».

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις του

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα αναφέρονται ακόμα «το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης, όπως ομολόγησε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον, καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες, αλλά ούτε κάπνιζα, ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα, όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών, καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια τον περασμένο Αύγουστο. Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Από που προέρχεται το εισόδημα των 1.200 ευρώ της Έλενας Πολυχρονοπούλου

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου αναφέρθηκε στο ελάχιστο εισόδημα που δήλωνε και το οποίο ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. «Γίνεται αντιληπτό ότι λόγω της φύσεως των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούμαι, οι απολαβές μου ως επί το πλείστον δεν είναι εμφανείς, ενώ η ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο της εργασίας, δεν μου παρέχει την πολυτέλεια να απαιτήσω κάτι διαφορετικό, καθώς θα συνεπάγεται υπέρμετρη επιβάρυνση των επιχειρήσεων των εργοδοτών μου», τόνισε.

Advertisement

Τέλος, έκανε λόγο και για “τα μπολ τάπερ”, τα οποία δεν ήταν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, αλλά προορίζονταν «για το νερό και το φαγητό του σκύλου, τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη».