Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Έλλη Διβάνη: Που οφείλεται ο θάνατός της τη μέρα των γενεθλίων της – Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο

17:47
News_Room

Έλλη Διβάνη: Ο θάνατος της συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Η 33χρονη Έλλη έπεσε για ύπνο τη βραδιά των γενεθλίων της και δεν ξύπνησε ποτέ.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Η 33χρονη κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ», βρέθηκε νεκρή από την ίδια της τη μητέρα, Σοφία, η οποία αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Advertisement

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της 33χρονης οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία έγινε το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το βράδυ της Πέμπτης 4 Μαρτίου, η Έλλη βρισκόταν στο σπίτι της στο Ψυχικό μαζί με τη μητέρα της. Έπεσε για ύπνο και την επόμενη ημέρα, η μητέρα της διαπίστωσε πως είχε πεθάνει. Οι προσπάθειες των γιατρών που έσπευσαν για να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Advertisement

Έλλη Διβάνη: Ποια ήταν η Έλλη Διβάνη

Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

Advertisement

Τρία χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή ο Ερρίκος Διβάνηςστα 63 του χρόνια. Μετά το θάνατό του, η Έλλη ανέλαβε τη διαχείριση.

Ο νονός της Έλλης Γιώργος Χατζηστεργίου έγραψε ένα αντίο που ραγίζει καρδιές:

«Για την Ελλη Διβάνη- βαφτισιμιά μου, και κόρη του παιδικού μου φίλου Ερρίκου Διβάνη, δεινού αρχιτέκτονα που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, και της Σοφίας (οι οικογένειές μας γνωρίζονται πάνω από 100 χρόνια), δικών μου ανθρώπων που τους πάντρεψα. Δεν μου αρέσει, δεν θέλω να γράφω για τρέχοντα στενά προσωπικά ζητήματα, μα η απώλεια ενός νέου κοριτσιού- λίγα χρόνια μετά την απώλεια του πατέρα της-, με ξεπερνά».

Έλλη Διβάνη: Η κηδεία

Σε κλίμα οδύνης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Μαρτίου η κηδεία της Έλλης Διβάνη. Σύμφωνα με το triklavoice.gr, η κηδεία έγινε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στα Τρίκαλα, παρουσία 9 ατόμων εντός του Ναού. Η Έλλη άφησε πίσω τη μητέρα της Σοφία και πολλούς φίλους που την αγάπησαν πολύ. Η ταφή έγινε στο Α΄ Κοιμητήριο της πόλης.

Advertisement

Advertisement

TAGS:
Advertisement