Enimerotiko.gr
Ελλάδα

Έρρικα Μπρόγιερ: «Ο Βουτσάς σημάδεψε τη ζωή μου, αλλά του έχω συγχωρέσει τα πάντα»

Έρρικα Μπρόγιερ: Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετέχει τη φετινή σεζόν στην παράσταση, «Η Παριζιάνα». Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, ανέφερε ποιος πήρε την απόφαση για να χωρίσουν, καθώς και το τι θα άλλαζε στο σενάριο της ζωής της.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Έρρικα Μπρόγιερ:

Ερώτηση δημοσιογράφου: Με ποιον τρόπο έχει καταφέρει ο Κώστας Βουτσάς να έχει όλες τις πρώην συζύγους του δίπλα του, να είστε όλοι μια οικογένεια;

Έρρικα Μπρόγιερ: «Ναι, βέβαια, ισχύει. Ο Κώστας είναι ο άντρας της ζωής μου, τον αγαπώ πάρα πολύ. Βλέπω το γιο του, τον Φοίβο, τη σύζυγο του την Αλίκη, βγαίνουμε έξω όλοι μαζί, πηγαίνουμε και στο σπίτι της αδερφής του, έξω από την Αθήνα, που είναι μεγάλο και ωραίο, μας κάνει το τραπέζι, όπου μαζευόμαστε γύρω στα 25 άτομα και περνάμε θαύμα. Νιώθω τα παιδιά του και δικά μου παιδιά, αυτό δεν ξέρω πώς γίνεται, εκείνος το κάνει, αυτός είναι ο αρχηγός. Δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος τον αγαπάει τόσο πολύ, διότι ηθοποιούς έχουμε πάρα πολύ καλούς, και από τους παλιούς που ζουν. Όποιον κι αν ρωτήσεις, πρώτα τον Κώστα θα πούνε, γιατί τον αγαπάνε.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Υπάρχει κάτι που δεν του έχετε συγχωρήσει;

Έρρικα Μπρόγιερ: «Του τα έχω συγχωρήσει όλα, μόνο τα καλά θυμάμαι από εκείνον, τίποτα κακό. Δεν μου έχει κάνει τίποτα κακό, απλά ήμασταν νέοι, ο καθένας έτρεχε στη δουλειά του, δεν συναντιόμασταν. Έφευγα το βράδυ να πάω στο θέατρο, μετά στα κέντρα, που εκεί παίρναμε καλά χρήματα, και ο Κώστας έφευγε πολύ πρωί, είχε γύρισμα, μετά στο θέατρο… έτσι άρχισε σιγά-σιγά η απόσταση. Ήμασταν νέοι, με πολλούς πειρασμούς και πολλές επιτυχίες και κάπου… χάλασε, αλλά όχι με καβγάδες, ποτέ. Η κόρη μας έλεγε: «Μαμά, ποτέ δεν σας άκουσα να φωνάζετε».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Την απόφαση του χωρισμού ποιος την πήρε;

Έρρικα Μπρόγιερ: «Μαζί. Μιλήσαμε και του είπα: «Κώστα μου, είδες ότι “δεν πάει”», το καθυστερήσαμε λιγάκι και μετά… τελείωσε».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Τι θα αλλάζατε στο… σενάριο της ζωής σας;

Έρρικα Μπρόγιερ: «Ίσως άλλαζα πολλά ή τίποτα. Τι να πρωτοπώ τώρα;».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Ποιο θα ήταν ένα από τα πολλά που αναφέρετε;

Έρρικα Μπρόγιερ: «Κάποια πράγματα, που ίσως αν τα έκανα τότε, αυτή τη στιγμή να ήμουν πιο ήσυχη και οικονομικά άνετη. Δεν μπορούσα να είμαι ποτέ με κάποιον χωρίς να ενδιαφέρομαι ή να μη μου αρέσει. Δεν ήμουν, ούτε είμαι των χρημάτων. Ζούσαμε μια αξιοπρεπή ζωή, σ’ ένα ωραίο σπίτι, είχαμε τα έπιπλα μας, τ’ αυτοκίνητα μας, βγαίναμε έξω και το καλοκαίρι μέναμε για λίγο στις «καμπάνες»… περάσαμε ωραία. Τα έχω ξεχάσει σχεδόν όλα. Ο μόνος που μου έχει μείνει από όλα είναι ο Κώστας, τον αγαπάω πάρα πολύ και δεν ξέρω γιατί έχει γίνει τόσο δυνατό αυτό, είναι περίεργο».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Με τα χρόνια δυναμώνει αυτή η αγάπη;

Έρρικα Μπρόγιερ: «Λένε πως οι άνθρωποι που δεν μπορούν εύκολα να ξεκολλήσουν, να χωρίσουν, έχουν ξανασυναντηθεί σε άλλη ζωή».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Πιστεύετε ότι έχετε συναντηθεί με τον Κώστα Βουτσά και σε άλλη ζωή;

Έρρικα Μπρόγιερ: «Το πιστεύω αυτό, δεν μπορεί να έχω κάτι τέτοιο με τον Κώστα, γιατί, εδώ που τα λέμε, έκανε και διάφορα που με στεναχώρησαν, όπως έκανα κι εγώ σ’ εκείνον και τον στεναχώρησα, αλλά κάτι συμβαίνει και τα ξέχασα όλα, κι έχω αυτή τη μανία με τον Κώστα… κάτι σημαίνει. Είναι αγάπη, καθόλου έρωτας. Ο έρωτας μπορώ να πω ότι πέρασε αρκετά γρήγορα, όχι σε μία εβδομάδα, αλλά σε κάποια χρόνια»

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News