Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Φαίδων Βόβολης: Ο αρνητής καρδιολόγος που οργάνωσε τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών σε όλη την Ελλάδα

18:29
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αντιεμβολιαστές το απόγευμα της Τετάρτης, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Τη διαμαρτυρία κατά του εμβολιασμού διοργάνωσε, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά».

Advertisement

Ο ίδιος μάλιστα αναφορικά με το εμβόλιο, είχε γράψει σε ανάρτησή του, «μόνο και μόνο από τον αστείο τρόπο που επιβάλλει το σύστημα ένα σκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ». «Δεν κινδυνεύω στην ηλικία, στην καταστάση υγείας και από τη χαμηλή θνητότητα του ιού!».

Advertisement

Η συγκέντρωση οργανώθηκε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook με τίτλο «Ο Φαίδων καλεί τους Έλληνες». 

Advertisement

Ο Φαίδωνας Βοβόλης είναι επεμβατικός καρδιολόγος, και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά».

Ο κ. Βόβολης πρόσφατα σε ανάρτησή του αναφέρει ότι υπάρχουν «παπαγαλάκια» που διαδίδουν πως ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ωστόσο όπως υποστηρίζει «μόνο και μόνο από τον αστείο τρόπο που επιβάλλει το σύστημα ένα σκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ».

Advertisement

Ο καρδιολόγος δηλώνει κατά του εμβολιασμού μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και «τα βάζει» τόσο με την κυβέρνηση αλλά και την εκκλησία που προωθεί τον εμβολιασμό.

«Χριστόδουλε αυτοί σε διαδέχθηκαν. Φασισμός προς κληρικούς και ΥΠΟΤΑΓΗ στην κυβερνηση απο την Ιερά Σύνοδο» έγραψε αναφερόμενος στη στάση της εκκλησίας να υποστηρίξει τον εμβολιασμό στην Ελλάδα.

Advertisement
TAGS:
Advertisement