Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Μακρινίτσα: Στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος δράστης

18:39
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Στην Ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού της Μακρινίτσας, που φέρεται να σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και υπήρξε διάγνωση των γιατρών που επέβαλε την μεταφορά του σε άλλη πτέρυγα.

Advertisement

Ο προϊστάμενος της Γραμματείας των Φυλακών Κορυδαλλού ενημέρωσε τον συνήγορο υπεράσπισης οτι ο κρατούμενος εξετάστηκε από ψυχιάτρους και αποφασίστηκε να μη γίνει δεκτός στο κατάστημα κράτησης, αλλά να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Το ίδιο άλλωστε είχε δηλώσει στον ανακριτή ο ίδιος ο δικηγόρος Δημήτρης Βούλγαρης σχετικά με τον πελάτη του.

Advertisement

Ποιος φταίει που κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 32χρονος;

Ο διευθύνων της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, παρήγγειλε τη διενέγεια προκαταρκτικής έρευνας, για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας των δύο αδερφών, στη Μακρινίτσα. Κατηγορούμενος στην υπόθεση, είναι ο 32χρονος εν διαστάσει σύζυγός της νεκρής κοπέλας.

Advertisement

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η παραγγελία προς διερεύνηση δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας, μετά από τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, για τα οποία ενημερώθηκε πλήρως ο Εισαγγελέας Εφετών Στ. Δασκαλόπουλος.

Από την προκαταρκτική έρευνα, θα διερευνηθεί ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 32χρονου, φερόμενου ως δράστη του διπλού φονικού. Συγκεκριμένα, θα διερευνηθεί ο λόγος που κυκλοφορούσε ελεύθερος και δεν είχε οδηγηθεί σε κάποια κλινική για εγκλεισμό, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη οι σχετικές γνωματεύσεις και παρά τις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου.

Advertisement
TAGS:
Advertisement