Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα υπέροχα λόγια για τη μητέρα του, οι φωτογραφίες από το παρελθόν και η μεγάλη ομοιότητα

17:23
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Γιάννης Τσιμιτσέλής: Ο πασίγνωστος και λατρεμένος ηθοποιός έγραψε ένα τρυφερό σχόλιο για την μητέρα του στο Instagram του.

Γιάννης Τσιμιτσέλής: Μια τρυφερή φωτογραφία

Ο ιδιος περνάει μια πολύ καλή φάση της ζωής του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» τον φέρνει καθημερινά στα σπίτια μας. Παράλληλα εμφανίζεται στο θέατρο στην παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Advertisement

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία του με τίτλο «Για πάντα» κάνοντας έτσι και άλλα βήματα για να προωθήσει την καριερα του. Ως συμπρωταγωνίστρια θα έχει την Κατερίνα Γερονικολού. Το ζευγάρι στην πραγματική ζωή για ακόμα μια φορά θα γίνει και ζευγάρι συμπρωταγωνιστών στην μεγάλη οθόνη.

Ο ιδιος ομως μέσο του λογαριασμού του στο Instagram αλλά και άλλων πλατφορμών social media έχει συχνή επικοινωνία με διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές παρά την πολυάσχολη ζωή του. Ανεβάζει μάλιστα ορισμένες φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. Πριν μερικές ώρες, ο ίδιος κοινοποίησε στο προφίλ του δύο φωτογραφίες με τη μητέρα του, σημειώνοντας: «Μάνα και γιος αξία ανεκτίμητη».

Advertisement

Advertisement

Διαβάστε Επίσης:

Μπαγιάτικο ψωμί: 11 νόστιμες συνταγές για να το αξιοποιήσετε αντί να το πετάξετε

Παύλος Χαϊκάλης: Το διαζύγιο με την γυναίκα της ζωής του, η «μάχη« με τα κιλά και η εξομολόγηση στην πρώην του

«Μοιάζει με λάμπες που διώχνουν μύγες»: Ο Χριστουγενιάτικος στολισμός στην Αθήνα που προκάλεσε αντιδράσεις

TAGS:
Advertisement