Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Η Αττική έγινε… Μύκονος: Ξέφυγαν οι τιμές στη Βουλιαγμένη – 100€ για δύο ξαπλώστρες και 50€ οι μαξιλάρες

10:49
Νίκη Μουλά

Χρυσές τις ξαπλώστρες θα πληρώσουν οι λουόμενοι στις παραλίες της Ελλάδας, το φετινό καλοκαίρι, καθώς το κύμα ακριβείας έφτασε εκεί.

 

Advertisement

Ειδικότερα, οι τιμές σε ξαπλώστρες, ομπρέλες και καφέ στην παραλία έχουν αυξηθεί ήδη κατά 43% και όσοι θέλουν να κάνουν τα μπάνια τους, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

Advertisement

Το μπάνιο είναι πλέον πολυτέλεια, καθώς για μια τετραμελή οικογένεια, χρειάζονται δεκάδες ευρώ για μια απλή επίσκεψη σε παραλία, για ένα απλό μπάνιο.

Advertisement

 

Ξαπλώστρες από χρυσάφι σε παραλίες της Ελλάδας

 

Οι τιμές στις παραλίες της Αττικής θυμίσουν Μύκονο, αφού Beach Bar στην Βουλιαγμένη έχει 60 ευρώ το ζευγάρι τις ξαπλώστρες, για τις καθημερινές, με την τιμή να εκτοξεύεται τα Σαββατοκύριακα, αγγίζοντας τα 100 ευρώ, ενώ οι έξτρα μαξιλάρες κοστίζουν 30 ευρώ τις καθημερινές και 50 τα σαββατοκύριακα. Η καμπάνα μέσα στην εβδομάδα κοστίζει 110 ευρώ και το ΣΚ ανεβαίνει στα 150 ευρώ.

Advertisement

 

Πολλοί είναι εκείνοι που φέρνουν καφέ, ροφήματα και σνακ από το σπίτι, προκειμένου να γλιτώσουν τα περιττά έξοδα.

 

Η παραλία «Ποταμός» του δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη, δημοτική παραλία, από τα 7 ευρώ που έδινε την ξαπλώστρα την προηγούμενη χρονιά, φέτος το σετ είναι στα 10 ευρώ.

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement