i-proin-moy-gennise-to-paidi-einai-idio-ego-alla-ayti-epimenei-oti-pateras-einai-o-antras-tis-ti-na-kano-111915
20:10

«Η πρώην μου γέννησε, το παιδί είναι ίδιο εγώ αλλά αυτή επιμένει ότι πατέρας είναι ο άντρας της. Τι να κάνω;»

20:10
Newsroom

Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για τον Θέμη, η ιστορία του οποίου δημοσιεύτηκε αρχικά στη σελίδα «singleparent.gr». Ο ίδιος αναφέρει πως η πρώην σύντροφός του έκανε παιδί, το οποίο του μοιάζει σε υπερβολικό βαθμό. Ωστόσο, η ίδια συνεχίζει να ισχυρίζεται πως πατέρας του παιδιού της είναι ο σημερινός άντρας της. Αναλυτικότερα:

Αληθινή ιστορία: Πώς ξεκινά

«Είχα σχέση με μία κοπέλα που ήταν αρραβωνιασμένη. Η σχέση αυτή κράτησε κοντά ένα χρόνο και χωρίσαμε όταν μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και ότι το παιδί είναι του άντρα της, κάτι που από τη μεριά μου με βόλεψε πολύ και δεν το έψαξα περαιτέρω. Χωρίσαμε όπως μου ζήτησε και από κει και πέρα τράβηξε ο καθένας το δρόμο του.

Advertisement

Πριν από ένα μήνα τη συνάντησα τυχαία στο δρόμο με το παιδάκι της και έπαθα σοκ. Το μωρό είναι φτυστό εγώ. Αποκλείεται να κάνω τόσο λάθος. Έχω κάποια ιδιαίτερα εξωτερικά χαρακτηριστικά που μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν ανήκουν σε κάποιο άλλο άτομο ή όχι οπότε ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το παιδί δεν είναι τελικά του άντρα της αλλά δικό μου», είπε αρχικά.

Αληθινή ιστορία: Η συνέχεια

«Δεν περίμενα να γίνω πατέρας στα 29 μου αλλά μου φαίνεται πως έγινα και δεν το ξέρω. Γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά μας και από την αρχή ταιριάξαμε. Ανήκαμε στην ίδια ομάδα πωλήσεων και τον πρώτο καιρό, όταν ήρθε στη δουλειά, τη φλέρταρα διακριτικά και εκείνη ανταποκρίθηκε παρόλο που ήταν αρραβωνιασμένη (δεν το γνώριζα τότε). Όταν σαν ομάδα καταφέραμε να κλείσουμε μία μεγάλη δουλειά βγήκαμε όλοι να το γιορτάσουμε και εκεί κάναμε σεξ για πρώτη φορά. Από εκείνη την ημέρα ήμασταν μαζί χωρίς όμως να ξέρω ότι ήταν αρραβωνιασμένη. Όταν το έμαθα τυχαία από έναν συνάδελφο έπαθα σοκ. Όταν τη ρώτησα γιατί μου έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό και τι σκοπεύει να κάνει μου είπε ότι θέλει να τον εγκαταλείψει γιατί δεν περνάει καλά μαζί του για να είναι με μένα.

Advertisement

Δεν την πίστευα μέχρι που τον παράτησε αλλά δυστυχώς ο χωρισμός τους κράτησε μόνο για ένα μήνα. Μετά τα ξαναβρήκαν και επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας όπως την ξέραμε. Λίγους μήνες μετά όχι μόνο δεν είχαν χωρίσει αλλά παντρεύτηκαν κιόλας κάτι που με πλήγωσε πολύ γιατί μόνο όταν άκουσα τα νέα του γάμου κατάλαβα τελικά πόσο κορόιδο είχα πιαστεί και πως τόσο καιρό έπαιζε μαζί μου. Χωρίσαμε οριστικά 1 μήνα πριν το γάμο της!», ανέφερε για την αληθινή ιστορία του στη συνέχεια.

Advertisement

Το τέλος της αληθινής ιστορίας:

«Όταν επέστρεψε στη δουλειά μετά το μήνα του μέλιτος μου είπε ότι ήταν έγκυος. Μου είπε πως το παιδί ήταν του άντρα της. Όπως σας είπα και πριν έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα με βόλευε αυτή η έκβαση γι’ αυτό και το δέχτηκα.

Πλέον είμαι σε σχέση με μία άλλη γυναίκα και είμαστε πολύ καλά. Χάρηκα που την είδα χαρούμενη αλλά δεν μπορώ να προσπεράσω το γεγονός ότι το παιδί είναι ίδιο με μένα. Δεν το δέχομαι να έχω παιδί και να μην το ξέρω.

Θέλω να μάθω αλλά ο μοναδικός τρόπος είναι το τεστ DNA. Σκέφτηκα να σκηνοθετήσω μία τυχαία συνάντηση και με κάποιο τρόπο να πάρω DNA από το μωρό, έστω λίγο σάλιο του, έστω μία τρίχα από τα μαλλιά του και να το πάω κρυφά για τεστ. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν το τεστ βγει θετικό τι γίνεται από κει και πέρα; Η κοπέλα μου ίσως και να με χωρίσει και ο άντρας της, τι φταίει και αυτός που τόσο καιρό μεγάλωνε ένα παιδί που πίστευε ότι είναι δικό του αλλά δεν είναι; Αν το αποτέλεσμα βγει θετικό θα πληγωθούν τόσοι άνθρωποι που δεν φταίνε πουθενά και δεν αντέχω να κάνω κάτι τέτοιο σε κανέναν, από την άλλη όμως θέλω να ξέρω την αλήθεια.

Advertisement

Τι να κάνω;», αναρωτήθηκε, τελειώνοντας την προσωπική αληθινή ιστορία του.

Πηγή: singleparent.gr