Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Πεθερά έσωσε τη νύφη και το εγγόνι της από τα χέρια του γιου της – Στο νοσοκομείο η 24χρονη

16:44
Νίκη Μουλά

Στην περιοχή του Ανθοπύργου στην Ηλεία μία Πεθερά έσωσε τη νύφη της από τα χέρια του ίδιου της του γιου. Ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε σταματήσει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή,  με αποτέλεσμα να εμφανίζει εκρήξεις βίας.

Ηλεία – Πεθερά «φύλακας άγγελος»

Μέσα στην ατυχία της μια 24χρονη, ευτύχησε να έχει όχι απλώς μια καλή Πεθερά αλλά έναν πραγματικό φύλακα άγγελο που την γλίτωσε από τα χέρια του συζύγου της ο οποίος την ξυλοκόπησε αλύπητα και μάλιστα μπροστά στο μόλις δύο μηνών βρέφος τους,

Advertisement

Ο 25χρονος σύζυγός της, λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Τρίτης 15/6/21, επιτέθηκε στην 24χρονη σύζυγό του και την χτύπησε με κάποιο αμβλύ όργανο στο κεφάλι, με πρωτοφανή αγριότητα.

Από τα χέρια του την γλίτωσε η Πεθερά της, η οποία μπήκε στην μέση και απομάκρυνε την χτυπημένη γυναίκα, όπως και το μωράκι. Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αφού ο καβγάς είχε σηκώσει στο πόδι την περιοχή και υπήρχε και φόβος ότι ο 25χρονος μπορεί να προχωρήσει σε κάτι χειρότερο.

Advertisement

Οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτη τη νεαρή μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας
για τις πρώτες βοήθειες.

Advertisement

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βίας, ενώ παράλληλα διέταξε την εξέτασή του από ψυχίατρο που θα αποφανθεί αν χρειάζεται να εγκλειστεί σε ίδρυμα.

TAGS:
Advertisement