Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένη μαχαίρωσε νεογέννητα γατάκια στη Νέα Σμύρνη και ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά σε διαμαρτυρίες

08:26
Νίκη Μουλά

Ηλικιωμένη μαχαίρωσε γατάκια στη Νέα Σμύρνη και συνελήφθη, ενώ πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από φιλόζωους έξω από το σπίτι της.

Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη, όπου μία ηλικιωμένη γυναίκα μαχαίρωσε δύο νεογέννητα γατάκια, θέλοντας να τα θανατώσει.

Advertisement

 

Ηλικιωμένη μαχαίρωσε γατάκια στην αυλή της και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

 

Advertisement

Η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε τα δυο νεογέννητα γατάκια στην αυλή του σπιτιού της και η πράξη έγινε αμέσως αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν τους αστυνομικούς και τη συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Advertisement

 

Ομάδα φιλόζωων διαδηλωτών συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας στη Νέα Σμύρνη με πανό και συνθήματα, τονίζοντας πως η κακοποίηση ζώων είναι κακούργημα.

 

Advertisement

Δυστυχώς, το ένα γατάκι υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το άλλο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και παρά τη μαχαιριά, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του και μάλιστα υιοθετήθηκε.

 

Σε βάρος της ηλικιωμένης σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερη. Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες περί κακοποίησης και θανάτωσης ζώου είναι κακουργηματικές και τιμωρούνται πλέον μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη και τσουχτερό πρόστιμο.

Advertisement
TAGS:
Advertisement