Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το διαζύγιο, η μάχη με την κατάθλιψη, η σχέση με τον γιο του και η νέα του σύντροφος

17:40
Newsroom

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο Έλληνας ηθοποιός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίοδο της ζωής του, όπου πέρασε κατάθλιψη. Αναλυτικότερα:

Σε ερώτηση για την κατάθλιψη, που πέρασε, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απάντησε:

«Ήταν μία σειρά από μικρούς θανάτους (αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο θέατρο και με το διαζύγιό του) που με έριξαν. Αναζήτησα βοήθεια ειδικού ως όφειλα να κάνω και τη βοήθεια σε χημική θεραπεία, χάπια δηλαδή. Και αποφάσισα ότι πρέπει να μιλάω για αυτό γιατί στην Ελλάδα έχουμε αυτό το ταμπού, αισθανόμαστε ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε επίσκεψη σε ειδικό και φαρμακευτική αγωγή. Είναι κρίμα να αφήνουμε τα προβλήματα της ψυχής που στην πραγματικότητα είναι του εγκεφάλου να μην τα αντιμετωπίζουμε σαν προβλήματα του σώματος και να τα υποτιμούμε γιατί μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή μας».

Advertisement

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν είναι ερωτευμένος, Αυτήν την περίοδο είσαι ερωτευμένος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ανέφερε:

«Αφού ξέρεις ότι υπάρχει και με ρωτάς με ένα ύφος σαν να με ρώτησες για τον προϋπολογισμό του κράτους. Είμαι πολύ καλά και αυτό φτάνει».

Advertisement

Για τη σχέση του με τον γιο του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, επεσήμανε:

«Είναι καλόψυχος, δίκαιος και γενναιόδωρος. Δεν θα ήθελα έναν γιο που να είναι η συνέχειά μου. Δεν του πολυαρέσει το θέατρο. Και δεν το λέω με παράπονο. Του αρέσει η μουσική, το ποδόσφαιρο», είπε. «Επειδή έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι άθεος, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας παρεμβατικός Θεός που θα έρθει προς βοήθειά μου. Αισθάνομαι ένας άθεος Χριστιανός Ορθόδοξος».

Advertisement

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στα είκοσι χρόνια που μεσολάβησαν από το πρώτο «Λόγω Τιμής», ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε:

«Νομίζω ότι ενηλικιώθηκα».

Advertisement
TAGS:
Advertisement