Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Κοpυφώνεται η αγωvία για την εξαφάνιση της 45χρονης Αγγελικής – Ξεκίνησε για τη δουλειά της & δεν επέστρεψε ποτέ

17:34
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη, 45 ετών, που εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στην Αθήνα, το πρωί της 25/07/2022, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε.

Η 45χρονη αναχώρησε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αθήνα ,το πρωί της 25ης Ιουλίου για να μεταβεί στην εργασία της, στην οδό Πατησίων.

Advertisement

Έκτοτε, η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο πατέρας της, με τον οποίο μένουν μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, ανησυχεί για την κόρη του καθώς πιστεύει ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα χρόνο η 45χρονη γυναίκα είχε βάλει άθελά της φωτιά στην οικία της, που κάηκε ολοσχερώς. Το περιστατικό αυτό της είχε στοιχίσει πολύ, με τον πατέρα της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη φροντίζει για να το ξεπεράσει.

Advertisement

Η 45χρονη Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατη. Για τον εντοπισμό της έχει εκδοθεί Silver Alert. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα στρωτά παπούτσια – μπαλαρίνες. Είχε μαζί της μια μικρή σκούρα τσάντα.

Advertisement

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 26/07/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Advertisement
TAGS:
Advertisement