Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Απαράδεκτο: Αντιεμβολιαστές αρνούνται να πάρουν αίμα από εμβολιασμένους

15:43
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Αντιεμβολιαστές αίμα: Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως από την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, η οποία αποκάλυψε ότι αρνητές των εμβολίων, φθάνουν στο σημείο να αρνούνται αίμα που προέρχεται από εμβολιασμένους.

Υπάρχουν αντιεμβολιαστές που θέλουν να επιλέξουν από ποιον θα λάβουν αίμα

Πριν από λίγες ημέρες, γνωστοποιήθηκε πως υπάρχουν πολίτες που επέλεξαν να εξασφαλίσουν «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού, για να αποφύγουν τους περιορισμούς που τίθενται στους ανεμβολίαστους.

Advertisement

Όπως φαίνεται, υπάρχουν αρνητές που κάνουν τα πάντα, για να μην έρθουν σε επαφή με το εμβόλιο. Ειδικότερα και σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, πέρα από τα περιστατικά άρνησης διασωλήνωσης, υπάρχουν περιπτώσεις αρνητών αρνούνται ακόμα και το αίμα που προέρχεται από εμβολιασμένους.

Η κυρία Άννα Μαστοράκου δήλωσε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”: «Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση».

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η κ. Μαστοράκου, οι αρνητές έχουν την απαίτηση να επιλέξουν αν θα λάβουν αίμα από εμβολιασμένο πολίτη ή όχι.

Advertisement

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες “αντιεμβολιαστών” ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση.

Καταλήγοντας, είπε πως: «Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα».

Πηγή: iefimerida.gr

Advertisement
TAGS:
Advertisement