Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Κωνσταντάρου: Γιατί δεν έγιναν ποτέ φίλες με την Αλίκη και η ζημιά που της έκανε στην καριέρα της

15:01
Newsroom

Μαρία Κωνσταντάρου: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το πρωινό» της Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στις νεότερες γενιές ηθοποιών, αλλά και στην καριέρα της. Αναλυτικότερα:

Μαρία Κωνσταντάρου: «Άλλαξε την πορεία μου προς το χειρότερο»

«Ο κινηματογράφος άλλαξε την θεατρική μου πορεία προς το χειρότερο. Δύο ταινίες έχω κάνει και τις δύο με την Αλίκη, το ”Αχ αυτή η γυναίκα μου” και το ”Η Μαρία της σιωπής”. Ο ρόλος της ”Ασημίνας” φοβάμαι ότι μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο για πιο σοβαρούς ρόλους. Ήθελα να παίξω τραγωδία. Δεν έχω παίξει ούτε στην Επίδαυρο, ούτε στο Ηρώδειο κι έχει παίξει και η κουτσή Μαρία».

Advertisement

Μαρία Κωνσταντάρου: «Φίλες είναι μεγάλη κουβέντα, η φιλία χτίζεται»

«Φίλες είναι μεγάλη κουβέντα. Κάποτε μου είπε η Αλίκη ”Μαρία γιατί δεν είμαστε φίλες εμείς;” Και της είπα ”Αλίκη μου γιατί δεν έχεις χρόνο”. Η φιλία χτίζεται».

Advertisement

Μαρία Κωνστανταράτου: «Δεν μου λείπει το παιδί»

«Είχα κάνει ένα παιδί και πέθανε στον λώρο. 9 μηνών μου έκαναν καισαρική και είχε πνιγεί από τον λώρο. Μετά έλεγα τώρα θα παίξω αυτό δεν προφταίνω, μετά θα παίξω το άλλο δεν προφταίνω. Πάντως δεν μου λείπει το παιδί. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω. Έχω πολλά ενδιαφέροντα άλλα».

Advertisement
TAGS:
Advertisement