Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Μήπως είδατε κάτι; Στη δημοσιότητα οι φώτο των αγνοουμένων που αναζητούνται, σε τραγική κατάσταση οι συγγενείς

12:17
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Στιγμές απίστευτης αγωνίας ζουν οι συγγενείς και οι φίλοι των επιβατών που αγνοούνται ακόμα, μετά τη τραγική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης 28/2.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, 53 άνθρωποι αναφέρουν ότι δεν βρίσκουν τους δικούς τους ανθρώπους και έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δίνουν δείγμα DNA ώστε να γίνει η ταυτοποίηση με σορούς που είναι σε κακή κατάσταση.

Advertisement

Στα social media και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες νεαρών επιβατών, κυρίως φοιτητών, οι οποίοι αναζητούνται ακόμα από την οικογένειά τους.

Οικογένεια Κύπριου φοιτητή στην Ελλάδα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι. Πρόκειται για τον Κυπριανό Παπαϊωάννου.

Advertisement

Advertisement

Ο Κύπριος φοιτητής, Κυπριανός Παπαϊωάννου.

Η οικογένεια που απευθύνει την έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι, δίνει, όπως μεταδίδει το Sigma Live, τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς: 99235632, 96615761, 00306942245592.

Παρόμοια έκκληση απευθύνθηκε νωρίτερα και για την άλλη Κύπρια φοιτήτρια που αγνοείται. Πρόκειται για την Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο, φοιτήτρια Οδοντιατρικής.

Advertisement

Ανάμεσα στους αγνοούμενους και ο 23χρονος Ντένις, που δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ της Τρίτης. Ήταν γύρω στις 23:30 όταν επικοινώνησε με τη μητέρα του και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Ώρες αγωνίας παιρνούν και οι γονείς της Ελπίδας Χούπα, μιας 28χρονης κοπέλας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο. Οι γονείς της έδωσαν τη φωτογραφία της στη δημοσιότητα, προκειμένου να μάθουν οποιαδήποτε πληροφορία για το παιδί τους.

Advertisement

Άλλα νεαρά παιδιά που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και αγνοείται η τύχης τους είναι οι: Ιφιγένεια Μήτσκα (πάνω αριστερά), Αγάπη Τσακλίδου (πάνω κέντρο στη φωτό), Βάιος Βλάχος, Κλαούντια Λάτα (κάτω δεξιά).

Ο 34χρονος Βάιος Βλάχος (πάνω δεξιά στη φωτό) από την Καρδίτσα είναι ένας από τους αγνοούμενους του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο αδελφός του, που ζει στο εξωτερικό, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να ενημερώσει τις αρχές.

Σύντροφος αγνοούμενου: «Αναζητώ το αγόρι μου, τελευταία φορά μιλήσαμε 1 ώρα πριν το δυστύχημα»

Ανάμεσα στους αγνοούμενους και ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος ο οποίος επιβιβάστηκε από την Καρδίτσα στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι» είπε στον ΑΝΤ1 η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Όπως συμπλήρωσε «έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία».

 

Η σύντροφος του Αναστάσιου μίλησε και στον Alpha και είπε ότι είχε μιλήσει μαζί του περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα, όταν, δηλαδή, είχε επιβιβαστεί στο τρένο.

«Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο βαγόνι» πρόσθεσε η κοπέλα σύμφωνα με την οποία οι γονείς του συντρόφου της βρίσκονται ήδη στη Λάρισα.

TAGS:
Advertisement