Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 34χρονος αλλοδαπός και τυλιγμένος με σεντόνι στη Σαντορίνη

06:55
Νίκη Μουλά

Νεκρός 34χρονος αλλοδαπός, που βρέθηκε «σφαγμένος και τυλιγμένος με σεντόνι» μέσα στο σπίτι στην περιοχή Ροδίες, στη Σαντορίνη.

 

Advertisement

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας, που ήταν υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής από έναν Έλληνα και δύο ομοεθνείς του, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Σαντορίνης, ενώ στο νησί μετέβη και από τα κεντρικά της Ασφάλειας κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για να ψάξει την περίεργη υπόθεση και να εντοπίσει τον μυστηριώδη δολοφόνο.

 

Advertisement

Τελικά, η λύση δόθηκε χθες από τον ιατροδικαστή, αλλά και από την έρευνα των αστυνομικών, όπου διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για δολοφονία, αλλά για δυστύχημα, καθώς ο αλλοδαπός αυτοτραυματίστηκε, στην προσπάθειά του να μπει στο σπίτι του από το παράθυρο, παραπάτησε και τυλίχτηκε με την κουρτίνα και λίγο αργότερα πέθανε.

Advertisement

 

Ο νεκρός 34χρονος αλλοδαπός ήταν μεθυσμένος

 

Το χρονικό της υπόθεσης, που προκάλεσε για 48 ώρες την κινητοποίηση της Αστυνομίας και του κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Advertisement

 

Τρεις άνδρες βρήκαν μέσα στο σπίτι στις Ροδιές στη Σαντορίνη τον 34χρονο από το Μπαγκλαντές νεκρό και τυλιγμένο σε ένα σεντόνι, πνιγμένο σε λίμνη αίματος. Ανοίγοντάς το, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε μια τεράστια τομή.

 

Έντρομοι ενημέρωσαν την Ασφάλεια Σαντορίνης, ενώ στο νησί έφθασε και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Για 48 ώρες οι αστυνομικοί ερευνούσαν τον χώρο και συγκέντρωναν στοιχεία για να εντοπίσουν τον δολοφόνο, ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου εκεί η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε την αλήθεια.

Advertisement

 

Ο άνδρας μεθυσμένος επιχείρησε να μπει μέσα στο σπίτι του. Όμως δεν τα κατάφερε και έτσι πλησίασε το παράθυρο, το έσπασε και πήδηξε μέσα. Τη στιγμή όμως που έμπαινε, τον έκοψαν τα τζάμια, ενώ από την πτώση τυλίχτηκε στην κουρτίνα και στη συνέχεια παγιδευμένος στο ύφασμα και σοβαρά τραυματισμένος από τα κοφτερά τζάμια ξεψύχησε.

 

TAGS:
Advertisement