Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κυριακίδης: Οδύνη για την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια στα 38 του χρόνια

13:35
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής, ο αντιδήμαρχος για θέματα Καθαριότητας του δήμου Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης, του Νικολάου, καθ’ύλην Αντιδήμαρχος του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Ο Χρήστος Κυριακίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό της Δράμας, όταν το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο voria.gr.

Advertisement

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότια Περιφερειακή οδό της Δράμας λίγο πριν τα φανάρια της Σόφτεξ.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας, από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Μικροχωρίου.

Advertisement

Την οδύνη του για τον χαμό του συνεργάτη του εκφράζει, με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Advertisement

«Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου. Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου. Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Μαμσάκος.

 

Advertisement

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

TAGS:
Advertisement