Enimerotiko.gr
Ελλάδα

Οι αδερφές απ’τη Χαλκίδα που κατέκτησαν το παιδικό μόντελινγκ, μεγάλωσαν και έγιναν 2 πανέμορφες δεσποινίδες

Κόρες στρατιωτικού: Πριν από δέκα χρόνια, η Άντα και η πεντάχρονη αδερφή της Κλαίρη, βρέθηκαν σε ένα στούντιο. Τα νεαρά μοντέλα με την εξωπραγματική ομορφιά ήταν ιδιαίτερα σοβαρά. Το γύρισμα πάει θαυμάσια. Τα δυο κορίτσια λάμπουν. Μόλις έσβησαν τα φώτα έδωσαν και δύο φιλιά στην παρουσιάστρια. Μέχρι και σήμερα ομορφαίνουν τον κόσμο…

Κόρες στρατιωτικού: Η κατάκτηση του παιδικού modeling

Κόρες στρατιωτικού και άριστες μαθήτριες, η Άντα και η Κλαίρη Βυργιώτη. Είχαν μάθει από πολύ μικρές τους όρους «στοχοπροσήλωση» και «πειθαρχεία». Από τα πέντε τους χρόνια, όταν οι γονείς τους τις οδήγησαν στο μεγαλύτερο πρακτορείο παιδικού modeling στην Αθήνα, «Matharikou Models Kids», γνώριζαν πως ακόμη και στον πλανήτη της ομορφιάς για να λάμψει το άστρο σου δεν αρκεί να είσαι μόνο όμορφη…

Κόρες στρατιωτικού: Οι δηλώσεις της Άντας Βυργιώτη

«Ότι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία στον δύσκολο και ανταγωνιστικό πόστο του modeling είναι η υπομονή, η επιμονή και η αυτοπειθαρχία. Κάποια τα διέθεταν αλλά τα κατέκτησαν με πείσμα και σκληρή δουλειά: «Γεννήθηκα στις 18 Απριλίου του 2003 και ζω στην όμορφη Χαλκίδα. Στην ηλικία των 5 ετών ασχολήθηκα με το παιδικό modeling το οποίο μου έχει χαρίσει υπέροχες εμπειρίες. Έχω κάνει διαφημίσεις, έχω παίξει σε σήριαλ και έχω συμμετάσχει σε κάποιες εκπομπές», λέει η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες του στρατιωτικού, η Άντα, και συνεχίζει: «Όχι, τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα αλλά όταν αγαπάς κάτι πολύ κάθε δυσκολία εξανεμίζεται ως δια μαγείας. Η δουλειά του modeling απαιτεί ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων, αναμονή, αγωνίες και γερά αποθέματα υπομονής και επιμονής.

Ωστόσο όλα τα δύσκολα άξιζαν και με το παραπάνω. Γι’ αυτό και το όνειρο μιας καριέρας στο modeling δεν ξεθώριασε ποτέ από τα μάτια και την ψυχή μου. Ο χώρος της ομορφιάς είναι κάτι που με τραβούσε από παιδί όπως ακριβώς η γυμναστική, ο χορός, το θέατρο και το μπαλέτο. Πέρα από αυτά έχω ακόμη ένα όνειρο. Να σπουδάσω Χημικός και να κάνω πολλά ταξίδια στη ζωή μου, θέλω να γνωρίσω διάφορα μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο. Αγαπώ τις εμπειρίες και θέλω να αποκομίσω πολλές γνώσεις. Η ομορφιά είναι άλλωστε ένα όπλο που πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά.

Διαφορετικά μπορεί να καταστραφείς και να καταστρέψεις… Και μια που μιλάμε για όνειρα και στόχους, ένας από τα μεγαλύτερους και κοινός με την αδερφή μου, είναι να βοηθήσουμε εθελοντικά όλα τα αδέσποτα σκυλάκια και γενικά όλα τα ζωάκια που έχουν την ανάγκη μας. Αυτά τα αθώα πλάσματα χρειάζονται μία αγκαλιά και αγάπη…», καταλήγει η μεγαλύτερη από τις κόρες του στρατιωτικού.

Οι δηλώσεις της Κλαίρης Βυργιώτη

Η αδελφή της Άντας, η Κλαίρη Βυργιώτη ήρθε στον κόσμο στις 23 Φεβρουαρίου του 2005 και μπήκε στον χώρο του παιδικού modeling σε ηλικία 4 ετών. «Όπως η αδελφή μου, έτσι κι εγώ, έχω κάνει διαφημίσεις ενώ έχω συμμετάσχει σε σήριαλ και σε διάφορες εκπομπές. Η εμπειρία αυτή με βοήθησε να περάσω πολύ όμορφα σε πιο μικρή ηλικία και μου έδωσε εφόδια και κίνητρα ώστε να ασχοληθώ και αργότερα με τον συγκεκριμένο χώρο», λέει και συνεχίζει: «Πέραν από το όνειρο για μία καριέρα στο modeling και στο styling, επιθυμώ να σπουδάσω στα ΤΕΦΑΑ.

Είμαι χρόνια αθλήτρια του στίβου. Αγαπώ πολύ την άθληση και πιστεύω πως όλα τα παιδιά πρέπει να κάνουν κάποια δραστηριότητα γιατί έτσι μαθαίνουμε να βάζουμε στόχους και να αγωνιζόμαστε στη ζωή. Ο δρόμος είναι μακρύς και το μυστικό της… αντοχής πρέπει να το γνωρίζουμε καλά, σε όποιο μονοπάτι κι αν επιλέξουμε να βαδίσουμε…»

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News