Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Οδηγηθήκαμε σε αδιέξοδο – Συνάντηση με τον πρωθυπουργό

21:39
Newsroom

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ώστε να συζητηθεί η επίταξη ιδιωτών γιατρών, ύστερα από την άρνηση πολλών να ενισχύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μάλιστα ο ΠΙΣ, μέσω της σκληρής ανακοίνωσής του, κάνει λόγο «για αδιέξοδο, στο οποίο οδηγήθηκαν από τη στάση του υπουργείου Υγείας», και συνεχίζουν γράφοντας πως «αντιπαρερχόμαστε την προσβλητική συμπεριφορά του υπουργού Βασίλη Κικίλια και τιθέμεθα στη διάθεση του ΕΣΥ».

Οι προτάσεις του ΠΙΣ είναι εξής:

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί αύριο ο Γιώργος Πατούλης

«Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να βρούμε συναδέλφους», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.

Advertisement

«Θετουμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία του υπουργείου Υγείας», προσέθεσε. «Ο υπουργός Υγείας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα», τόνισε ακόμη.

Συνολικά 61 είναι οι γιατροί, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πολιτείας για συνεισφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη αύριο το πρωί προκειμένου να βρεθούν τρόποι για περαιτέρω ενσωμάτων ιατρών στις δημόσιες δομές.

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement