pateras-karolain-skotose-ti-kori-moy-gia-na-sosei-ti-mikri-lydia-etsi-tha-timorisei-toys-goneis-toy-pilotoy-143350
15:20

Πατέρας Καρολάιν: «Σκότωσε τη κόρη μου για να σώσει τη μικρή Λυδία» -Έτσι θα τιμωρήσει τους γονείς του πιλότου

15:20
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Για τη δολοφονημένη κόρη του, Καρολάιν, την εγγονή του, τη μικρή Λυδία, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αλλά και τους γονείς του, μίλησε ο Ντέιβιντ Κράουτς, στην εκπομπή Live News του Mega.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε πως «είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει».

Advertisement

«Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες», είπε σχετικά με το χρόνο που το παιδί θα πρέπει να μάθει την αλήθεια για τους γονείς του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Advertisement

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει…

Advertisement

Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».

Ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα 20 χρόνια της, είπε ακόμα για τον φυλακισμένο πιλότο, ότι λυπάται γιατί δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα «που θα τον έστελνε στην κόλαση»!

Όσο για τους γονείς του πιλότου, οι οποίοι αντέδρασαν όταν άκουσαν ότι το κοριτσάκι θα μετακομίσει στις Φιλιππίνες, είπε ότι το έκαναν «για εγωιστικούς λόγους» καθώς θέλουν «κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Advertisement

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Καρολάιν είπε στο LiveNews:

«Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Σύμφωνα με το LiveNews, οι γονείς της άτυχης Καρολάιν, έχουν ζητήσει να γίνει εκταφή του παιδιού τους για να ταφεί στις Φιλιππίνες. Θέλουν να αφήσουν πίσω τους όλο αυτό το δράμα που συγκλόνισε την οικογένεια αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

«Είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα να μάθει την αλήθεια θα μπορέσει να την απορροφήσει με ηρεμία. Τόσο η γιαγιά της Σουζάνα, όσο και εγώ θα προσπαθήσουμε να την προστατεύσουμε από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής για όσο καιρό μπορούμε. Όσο για τις αναμνήσεις της μητέρας της που θα ήθελα να μεταφέρω στον μικρό μου θησαυρό, είναι πολλές.

Advertisement

Η Καρολάιν δεν έφερε τίποτα άλλο παρά χαρά τόσο στη Σουζάνα, όσο και σε εμένα. Ήταν από κάθε άποψη μια τέλεια κόρη. Όσο για το κτήνος που έβαλε τέλος στη ζωή της, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα, καθώς θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση».

«Σε επιστολή ο δολοφόνος παραδέχεται εμπλοκή με συμμορία ναρκωτικών»

Στη συνέχεια ο Ντέβιντ Κράους αναφέρθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προβαίνοντας σε καταγγελίες για εμπλοκή του σε συμμορία ναρκωτικών.

“Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών.

Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000 ευρώ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο και να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. ‘Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης’”.

Ο κ. Κράουτς αποκαλύπτει πως στην επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας φέρνει στο φως το “LIVE NEWS”, ο Αναγνωστόπουλος ισχυριζόταν ούτε λίγο ούτε πολύ, πως σκότωσε την Καρολάιν για να μην σκοτώσει μία συμμορία τη μικρή Λυδία.

“Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της, αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει τη Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου”.

Από την άλλη μεριά, η οικογένεια του πιλότου αρνείται την ύπαρξη της επιστολής και η επόμενη δικαστική μάχη στις 24 Απριλίου είναι βέβαιο πως θα διεξαχθεί με τη βαριά σκιά των καταγγελιών του Ντέιβιντ Κράουτς.