Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του: Θρήνος στην Πάτρα για τον 52χρονο Γιώργο – Η επιθυμία της οικογένειάς του

18:50
Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πάτρα με τον ξαφνικό θάνατο του τραπεζικού υπαλλήλου Γιώργου Τσέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος πατέρας δύο κοριτσιών υπέστη ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του. Ο ίδιος εργαζόταν στο τραπεζικό κατάστημα της Γεωργίου Παπανδρέου και οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια κοντά τους.

Advertisement

H κηδεία του άτυχου 52χρονου έγινε το Σάββατο στον Άγιο Βασίλειο. Η οικογένεια λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, δεν θα δεχτεί επισκέψεις στο σπίτι.

Advertisement

Πάτρα: Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Τράπεζας για τον θάνατο του 52χρονου Γιώργου

Σε ανακοίνωση της Αυτόνομης Δημοκρατικής Συσπείρωσης Εργαζομένων ΑΤΕ Πειραιώς, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Ημέρα βαθιάς θλίψης η σημερινή για όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στα καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς στην Πάτρα.

Advertisement

Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγαπητός συνάδελφος ο Γιώργος Τσέλης απεβίωσε τη νύχτα που μας πέρασε, βυθίζοντας στην οδύνη την οικογένειά του, τους οικείους του, αλλά και όλους εμάς που τον γνωρίσαμε. Ήταν μόλις 52 ετών άνθρωπος χαμογελαστός, αγαπητός στους συναδέλφους και ένας γνήσιος επαγγελματίας του χώρου μας.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της απώλειας του στην Πάτρα. Ιδιαίτερα δε στο κατάστημα της Γεωργίου Παπανδρέου όπου εργαζόταν εξυπηρετώντας πάντα με χαμόγελο και ευγένεια τους πελάτες και συνεργαζόμενος άψογα με όλους τους συναδέλφους. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Advertisement
TAGS:
Advertisement