amp-8220-apaitisa-diazygio-i-mitera-tis-12chronis-moy-zitoyse-lefta-amp-8221-spaei-ti-siopi-tis-i-syzygos-toy-53chronoy-michoy-3133
17:38

“Απαίτησα διαζύγιο. Η μητέρα της 12χρονης μου ζητούσε λεφτά” Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του 53χρονου Μίχου

17:38
Εύη Κουρίδου

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ποια ήταν η επαφή της με τη μητέρα της 12χρονης εξέδωσε η σύζυγος του 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού.

Στην ανακοίνωσή της, η σύζυγός του σημειώνει πως είναι σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και χώρισαν επίσημα μόλις πριν λίγες μέρες, ενώ εκφράζει τον αποτροπιασμό της για όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για την υπόθεση του Κολωνού: «Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι».

Advertisement

Η σύζυγος του Ηλία Μίχου, αποκαλύπτει πως η μητέρα της 12χρονης είχε επικοινωνήσει μαζί της και την είχε ενημερώσει πως θα καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική παρενόχληση: «Μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντάς μου πως θα τον καταγγείλει για “σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου”».

Συνέχισε λέγοντας πως τότε μίλησε στον σύζυγό της: «Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγό μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντας του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφέροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε».

Advertisement

Στο σημείο αυτό αποκάλυψε πως έδωσε λεφτά στην μητέρα της 12χρονης σε δύο περιπτώσεις: «Την πρώτη φορά 100 ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημέρες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία».

Advertisement

Διαψεύδει τη μητέρα της 12χρονης

«Είναι απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε. Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα» ανέφερε.

Τέλος, κατέληξε πως: «Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το πρώτο μήνυμα που απέστειλε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στην πρώην σύζυγο του Μίχου ήταν στις 3/09/2022 ζητώντας της το ποσό των 100 ευρώ. Επανήλθε μια ημέρα αργότερα, με τις ίδιες οικονομικές απαιτήσεις. Και στις δυο περιπτώσεις, όπως λένε οι πληροφορίες, της έδωσε τα χρήματα. Στις 08/09/2022, η μητέρα της 12χρονης έστειλε πάλι μήνυμα στην γυναίκα του παιδοβιαστή, ωστόσο εκείνη δεν απάντησε τόσο σε αυτό όσο και σε 11 κλήσεις που της έκανε.

Advertisement

Αναλυτικά, η δήλωση της συζύγου του Μίχου:

«Αυτές τις ημέρες εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε.

Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας.

Την προσέγγισε στα κοινωνικά δίκτυα

Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μέσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντάς μου πως θα τον καταγγείλει για “σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου”, όπως μου έγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου έστειλε μήνυμα με τους διαλόγους αυτούς. Έχασα κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με την μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια.

Advertisement

Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγό μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντάς του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφέροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα.

Ζητούσε χρήματα

Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό μου, μου ζήτησε χρήματα. Την πρώτη φορά 100 ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημέρες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα. Στα μηνύματα έγραφε πως δήθεν δεν έχει πάει στην Αστυνομία και πως θέλει να την βοηθάω όποτε θα μου τα ζητάει και μου ζήτησε πάλι στις 8/9 άλλα 100 ευρώ.

Δεν απάντησα, διότι δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό, δέχτηκα αλλεπάλληλα γραπτά μηνύματα για να την συναντήσω να της δώσω τα χρήματα, και μετά από έντεκα αναπάντητες κλήσεις, που είναι καταγεγραμμένες στο κινητό μου, όπως και τα μηνύματα που μου ζητούσε χρήματα, την μπλόκαρα και δεν επέτρεψα άλλη επικοινωνία. Είναι απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε. Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα, λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην Αστυνομία.

Ο πρώην σύζυγός μου θα κριθεί από την Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους, δε, έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψής μου, θα προσφύγουμε στην μόνη αρμόδια, την Δικαιοσύνη.

Ελισάβετ Λέκκα.»