amp-8220-thelo-na-se-filiso-sto-stoma-amp-8221-ta-minymata-toy-paidofiloy-daskaloy-stis-mathitries-prokaloyn-aidia-80029
11:04

“Θέλω να σε φιλήσω στο στόμα”: Τα μηνύματα του παιδόφιλου δασκάλου στις μαθήτριες, προκαλούν αηδία

11:04
Newsroom

Μηνύματα δασκάλου: “Θέλω να σε φιλήσω στο στόμα” ανέφερε σε ένα από τα μηνύματά του ο παιδόφιλος δάσκαλος που «κυνηγούσε» μαθήτριες.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τον καθηγητή. Ο τελευταίος φέρεται να έστελνε ερwτικά μηνύματά σε μαθήτριές του, με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη. Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά όλη τη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης. Συγκεκριμένα, γι’ αυτή που έγιναν αρκετές καταγγελίες που σόκαραν την κοινή γνώμη.

Advertisement

Ένας πατέρας που είχε αποτυπώσει τις συνομιλίες της κόρη του με τον κατηγορούμενο βοήθησε τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης για τον δάσκαλο. Ο τελευταίος τέθηκε σε αργία, μετά από απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. «Έψαχνε ερwτικό πεδίο με τις ανήλικες», ήταν το συμπέρασμα της προανάκρισης που διενήργησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Μηνύματα δασκάλου: Η αναφορά του πατέρα της ανήλικης

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας. Τότε, ένας άνδρας «μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Σαρωνικού και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος ο οποίος τυγχάνει δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο της Αναβύσσου Αττικής και συγκεκριμένα στην Ε Τάξη όπου φοιτά η ανήλικη κόρη του (…) συνομιλούσε με την ανήλικη κόρη του, μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών «skype» και «viber”, αποστέλλοντάς της μηνύματα με άσεμνες προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα».

Advertisement

Τα μηνύματα του δασκάλου στις μαθήτριες και η δικογραφία.

Advertisement

O πατέρας της ανήλικης ανέφερε ακόμη στους αστυνομικούς πως «τον τελευταίο ένα μήνα περίπου η κόρη του συνομιλούσε με ηλεκτρονικά μηνύματα με τον δάσκαλό της και κατηγορούμενο… Το έκανε μέσω της εφαρμογής webex, στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης. Την 16/5/2021, όπως του ανέφερε η ανήλικη, της ζήτησε τον προσωπικό της αριθμό τηλεφώνου. Εν συνεχεία άρχισε να της αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα στη διαδικτυακή εφαρμογή, viber, με ερwτικό περιεχόμενο. Ο ίδιος εξέφραζε την επιθυμία του να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει στο στόμα με τελευταία την 21/5/2021.

Μηνύματα δασκάλου: Η έρευνα της ΕΛΑΣ

Από την έρευνα της αστυνομίας, όπως τονίζεται στο διαβιβαστικό της ασφάλειας, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος «κατά το χρονικό διάστημα τουλάχιστον από την 15-5-2021έως και την 21-5-2021 εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως δάσκαλος και καταχρώμενος της εμπιστοσύνης που του είχαν οι μαθητές του τμήματος αυτούς ανέπτυξε επικοινωνία μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών με ακόμη δύο ανήλικες μαθήτριες, στις οποίες επίσης έστελνε μηνύματα με περιεχόμενο που δεν αρμόζει στη σχέση δασκάλου- μαθητή κάνοντας τις ανήλικες να αισθάνονται άβολα, έχοντας προφανή σκοπό δημιουργίας ερwτικού πεδίου.». Από τους αστυνομικούς εξετάστηκαν και δύο γονείς, οι οποίοι παρέδωσαν και αυτοί με τη σειρά τους τα απαραίτητα screenshots με τις επίμαχες συνομιλίες του δασκάλου με τις μαθήτριες του!

Μηνύματα δασκάλου: Οι συνομιλίες

Οι συνομιλίες και τα μηνύματα που έστελνε μαθήτριές του, αδιαμφισβήτητα «καίνε» τον καθηγητή:

Advertisement

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…».

– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι».

– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο παιδόφιλος στη μικρή μαθήτρια. Εκείνη όχι μονο ντρέπεται, αλλά επιδεικνύει πολύ ώριμη στάση απέναντι σε αυτό το αρπακτικό. Το κάνει, διαισθανόμενη προφανώς τον κίνδυνο. Σε άλλο διαλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Εισαι όμορφη. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα, θα ήταν αλλού το μυαλό μου», ήταν ακόμη ένα μήνυμά του.

Ελεύθερος ο δάσκαλος

Ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Advertisement

* Πηγή: protothema