Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Στάθη Άνθη: «Δεν μπορώ να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι αυτοκτόνησε»

19:30
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Τραγικό φινάλε γράφτηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του Στάθη Άνθη με την ανακοίνωση της ταυτοποίησης του DNA στο πτώμα που εντόπισαν οι βρετανικές αρχές στο Μπίγκμπερι στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Ο πατέρας του Βασίλης Άνθης μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”  ανέφερε ότι δεν μπορεί να πιστέψει σε καμία περίπτωση πως ο γιος του αυτοκτόνησε.

Advertisement

«Μιλήσαμε το βράδυ της Κυριακής και σε καμία περίπτωση δεν μου ανέφερε κάτι να με θορυβήσει. Ήταν μέσα στην τρελή χαρά, ήρεμος ήσυχος. Είχαμε συχνή επικοινωνία. Δεν μπορώ να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι αυτοκτόνησε γιατί ήταν δεινός κολυμβητής, έκανε κανό καγιάκ και το να πέσει στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει είναι αν μη τι άλλο παράξενο», ανέφερε ο πατέρας του.

Στην εκπομπή μίλησε και  ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος είπε ότι οι Βρετανικές αρχές δεν συνεργάστηκαν με την οικογένεια επειδή θεώρησαν ότι παρενέβησαν στην έρευνα τους.

Advertisement

Πρόσωπο κλειδί εκτιμούν οι συγγενείς του ότι είναι μία κοπέλα η οποία έμενε στο ίδιο δωμάτιο με τον Στάθη.

Στο μεταξύ, η οικογένεια αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ όπως όπως αναφέρει ο πατέρας του οι βρετανικές αρχές έχουν καθυστερήσει αρκετά έως τώρα την όλη διαδικασία.

Advertisement

TAGS:
Advertisement