Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Σμαράγδα Καρύδη: Η συγκινητική φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μαζί με τον Άγιο Βασίλη στο Μινιόν

13:09
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Σμαράγδα Καρύδη Instagram: Μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία ανέβασε η Σμαράγδα Καρύδη στον λογαριασμό της στο Instagram με τον Αη Βασίλη δίπλα της.

Σμαράγδα Καρύδη Instagram: Ο “πραγματικός” Αη Βασίλης από το Μινιόν

Τα χριστουγεννα είναι μια από τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων. Ειδικότερα ομως τα παιδιά έχουν τεράστια λατρεία όσον αφορά τα χριστουγεννα λόγω των δώρων που λαμβάνουν συνήθως.

Advertisement

Η διάσημη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη πριν από λίγες ώρες ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Στην φωτογραφία τη βλέπουμε με τον Άγιο Βασίλη στο εμβληματικό πολυκατάστημα Μινιόν στην Αθήνα. Το κατάστημα αυτό μπορεί να καταστράφηκε μετά από πυρκαγιά το 1980 και να εκλεισε οριστικά το 1998. Παρόλα αυτα ομως οι αναμνήσεις που σε  πολλούς έχει προσφέρει είναι μοναδικές και ανάρπαστες.

«Εκείνος κι εγώ. Τότε που υπήρχε. Κι είναι ο αληθινός. Ο πραγματικός. Αυτός απ το Μινιόν» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Advertisement

Advertisement

Είναι μια φωτογραφία που μας κάνει να ταξιδεύουμε στο παρελθόν και να αναπολούμε. Βλέπουμε την τότε μικρή Σμαράγδα , μπροστά από τον Αη Βασίλη που σκόρπιζε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά, με ένα γαλάζιο μπουφάν να έστεκε όρθια. Ειδικά για όσους έχουν περάσει τις γιορτές τους κάνοντας βόλτες στο Μινιόν είναι μια φωτογραφία που ξυπνά πολλες αναμνήσεις.

TAGS:
Advertisement