Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Σπάει την σιωπή του ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη: «Δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαpισμένος!»

15:30
Newsroom

Μάνος Δασκαλάκης: Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι συνταρακτικές το τελευταίο 24ωρο, μετά την σύλληψη της 33χρονης μητέρας, με τον πατέρα να είναι σοκαρισμένος, δηλώνει ο δικηγόρος του.

Συγκεκριμένα από χθες οι δημοσιογράφοι αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας επικοινώνησαν μαζί του μετά την δημοσιοποίηση της είδησης και την κατηγορία που βαραίνει την Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στους υπεύθυνους της εταιρείας που δουλεύει, πως τις επόμενες ημέρες δεν μεταβεί στην εργασία του.

Advertisement

Μάνος Δασκαλάκης: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα των τριών παιδιών

Παράλληλα, ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, για την στάση που κρατά τις τελευταίες ώρες ο πατέρας των τριών άτυχων παιδιών.

«Ο πελάτης μου δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», διευκρίνισε ο Δημήτρης Καράμπελας, εξηγώντας ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να τον εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με τον Ant1, άνθρωποι του περιβάλλοντός του προσπαθούν να πείσουν τον Μάνο να πάει μόνος στου στην ΓΑΔΑ και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τα παιδιά του.

Advertisement

Advertisement
TAGS:
Advertisement