Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτονία στη Λάρισα: «Βολές στον θώρακα και -μάλλον- χαριστική βολή στο κεφάλι δέχτηκε η 43χρονη»

15:29
Newsroom

Συζυγοκτονία στη Λάρισα:Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι, δέχθηκε η 43χρονη, από περίστροφο, σύμφωνα με  όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη». Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σημερα το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας.

Advertisement

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο Λαρισαίος σύζυγός της πυροβολώντας την με τουλάχιστον 8 σφαίρες.

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην περιοχή Σωτηρίτσα, όπου μία γυναίκα δέχθηκε 8 σφαίρες από το σύζυγό της.Πρόκειται για την έβδομη συζυγοκτονία μέσα σε 7 μήνες.Φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, που αποτελούν πια καθημερινό φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία!

Advertisement

Συζυγοκτονία στη Λάρισα:«Ακόμη ένα άγριο έγκλημα έγινε σήμερα σε παραλιακό σημείο του νομού.

Μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, ένας 54χρονος εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του στην Λάρισα. Πυροβόλησε εν ψυχρώ οκτώ φορές την 43χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν εκεί, προκαλώντας τον φρικτό θανατό της.

Advertisement

Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε. Στην ταβέρνα κλήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που πέρασαν συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Advertisement
TAGS:
Advertisement