Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Θλιβεpός επίλογος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “αντίο” στον 50χρονο γυμναστή – Άφησε πίσω του 3 παιδιά

19:00
Newsroom

Σε κλίμα οδύνης και απόλυτου σπαραγμού πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κηδεία του 50χρονου αυτόχειρα γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη.

Σε κλίμα βαθειάς οδύνης και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε σήμερα το απόγευμα η νεκρώσιμος ακολουθία του 50χρονου προπονητή που έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Τρίτη, μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Παπαναούμ, έσπευσαν στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην περιοχή της Θέρμης, για την κηδεία για να τον αποχαιρετήσουν και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 50χρονο γυμναστή, πατέρα τριών παιδιών και τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που ήταν συνεχώς με το χαμόγελο στα χείλη.

Advertisement

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον αγαπούσαν, ενώ προκάλεσε πολλά ερωτηματικά καθώς λίγο πριν φύγει από τη ζωή φέρεται να έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην οποία περιέγραφε και ισχυριζόταν πως η γυναίκα που τον κατέστρεψε οικονομικά και ψυχολογικά ανήκει σε κύκλωμα που εκμεταλλεύεται επιχειρηματίες.

Advertisement

Θυμίζουμε υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες

Advertisement

TAGS:
Advertisement