thrivos-tora-stin-chora-mas-amp-8211-nea-eidisi-sok-398708
16:29

Θρήvος Τώρα στην Χώρα μας – Νέα Είδηση Σoκ

16:29
News_Room

Τραγωδία στη Βόνιτσα: Σκοτώθηκε 42χρονος μετά από σφοδρό τροχαίο – Το ΙΧ «καρφώθηκε» σε δέντρο

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/7), στην περιοχή Παλιάμπελα της Βόνιτσας, με θύμα έναν 42χρονο Ελληνοαμερικανό.

Advertisement

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αμφιλοχίας–Λευκάδας, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κυπαρίσσι και ανετράπη.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να ανασυρθεί νεκρός από τα συντρίμμια του οχήματος, όπως αναφέρει το agrinionews.

Advertisement

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας και πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον οδηγό.

Advertisement

Το όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν μισθωμένο μέσω leasing, γεγονός που δυσχέρανε προσωρινά την ταυτοποίηση του θύματος.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας για τις απαραίτητες διαδικασίες.

Advertisement