Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εγνατία: 7 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα και 8 τραυματίες – Το χρονικό του θανάτου

09:23
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με θύματα μετανάστες σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Εγνατία Οδό, στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, όχημα το οποίο μετέφερε 15 παράτυπους μετανάστες εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και οι υπόλοιποι οκτώ να μεταφερθούν τραυματισμένοι στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης.

Advertisement

Σύμφωνα με το xanthinews, το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθης στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου. Αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα με τον διακινητή παράτυπων μεταναστών, του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και όταν οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, εντόπισαν το όχημα να έχει ανατραπεί.

Ο οδηγός προσπάθησε να βγει από την Εγνατία προς τον παράδρομο και έπεσε πάνω στα καινούρια διόδια του Ιάσμου.

Advertisement

Εγνατία: 7 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα και 8 τραυματίες

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Οι αστυνομικοί και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν από τα συντρίμμια 7 νεκρούς, 6 βαριά τραυματισμένους που διακοσμήθηκαν στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και άλλους 2 ελαφρύτερα τραυματισμένους που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Advertisement

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, ενώ από την αστυνομία εκτιμάται ότι επρόκειτο για παράνομη μεταφορά μεταναστών προς την ενδοχώρα.

Advertisement
TAGS:
Advertisement