Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα – Νεκρός αδερφός γνωστής βουλευτού – Συγκλονιστικά βίντεο

22:34
Newsroom

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, όπου ο οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ατύχημα σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζης, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Advertisement

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να ξεφύγει από την πορεία του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο υπερπολυτελές όχημα ήταν και η σύντροφός του.

Η σορός του 35χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Advertisement

Τροχαίο στη Βούλα: Τι δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης

«Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής έφθασαν άμεσα στο σημείο και προσπαθούν να διαπιστώσουν τις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα ενώ έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην προκληθεί άλλο τροχαίο ατύχημα. Η κοπέλα δεν μπορεί να μιλήσει ενώ αναμένεται να εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες» δήλωσε στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες:

Πηγή: newsbomb, protothema

Advertisement
TAGS:
Advertisement