Advertisement
ΕΛΛΑΔΑ

Βγήκε βόλτα και τον γύρισαν νεκρό: Θρήνος για τον 25χρονο, αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. που πέθανε τα ξημερώματα

17:11
Newsroom

Θλίψη «σκόρπισε» η είδηση θανάτου 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr, ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, είχε βγει χθες το βράδυ μια βόλτα με τη μηχανή του. Ο ίδιος είχε αδυναμία στις μηχανές και είχε αγοράσει μια Yamaha 1.000 κυβικών.

Advertisement

Λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα, και ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δεκελείας με κατεύθυνση το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Advertisement

Το αμάξι έστριβε προς την οδό Ιασωνίδη. Η στροφή ήταν απότομη και ο 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο. Ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα και χτύπησε με το κεφάλι στο απέναντι πεζούλι.

Advertisement

Ο άτυχος νεαρός δεν φορούσε κράνος, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, αν φορούσε,  θα είχε σωθεί. Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Advertisement
TAGS:
Advertisement