Advertisement
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελληνική Αστυνομία: Αύριο 5/6/2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 350 θέσεις

Ελληνική Αστυνομία: Μέχρι αύριο 5 Ιουνίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ελληνική Αστυνομία: Πόσες είναι οι θέσεις και ποιες οι προϋποθέσεις

Οι θέσεις των υποψηφίων ανέρχονται συνολικά στις 350. Η συμμετοχή θα γίνει μέσω του συστήματος των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Advertisement

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, εφόσον πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις:

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τους υποψηφίους (υποχρεωτικά δικαιολογητικά) για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι τα ακόλουθα:

Για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης, οι υποψήφιοι/ες θα ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όταν εκδοθεί.

Advertisement

Προσοχή. Η καταχώριση των αιτήσεων θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 8 Ιουνίου. Εξαιρούνται οι υποψήφιοι της κατηγορίας «Τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού, κ.λ.π.. Οι αιτήσεις από αυτές τις ομάδες υποψηφίων μπορούν να καταχωρηθούν έως και την Κυριακή 28 Ιουλίου

Advertisement

Διαβάστε Επίσης:

Δημόσιο: Άλλαξε το όριο συνταξιοδότησης – Τι ισχύει για όσους είναι από 56 έως 62

Υπουργείο Ναυτιλίας: Προσλήψεις 73 ατόμων στο υπουργείο

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019: Οδηγίες για το πως θα κάνετε την αίτηση

TAGS:
Advertisement