ΟΑΕΔ: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις
Enimerotiko.gr
ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τις 22 Μαρτίου και θα συνεχίσουν να «τρέχουν» μέχρι τις 8 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του 2019, θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ σε δύο προθεσμίες. Η πρώτη απευθύνεται σε παιδιά κανονικής ανάπτυξης και θα λάβει χώρα από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Η δεύτερη έχει να κάνει με παιδιά με αναπηρία και θα λάβει χώρα από τις 15 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στιγμιότυπο από δραστηριότητα σε παιδική κατασκήνωση.

Δικαιούχοι του προγράμματος του ΟΑΕΔ είναι εργαζόμενοι-ες και άνεργοι-ες, με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2017 μέχρι 28.000 € και οι οποίοι/ες το έτος 2018:

είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ ή
έλαβαν από τον ΟΑΕΔ τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας) καθώς και
εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τεσσάρων τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα